Kuva: AOP

Tom Holland alkoholinkäytöstään: "Sitä vain juo ja juo ja juo"

12.07.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Raitistinut näyttelijä Tom Holland on puhunut aiemminkin päätöksestään luopua alkoholista.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijä Tom Holland, 27, on jättänyt alkoholin pois elämästään jo yli vuosi sitten, ja nyt näyttelijä on muistellut alkoholinhuuruisia vuosiaan. Hollandin mukaan alkoholilla oli haitallinen vaikutus hänen jokapäiväiseen elämäänsä.

- Olin ehdottomasti riippuvainen alkoholista, en pelkää myöntää sitä, Holland toteaa On Purpose wit Jay Shetty -podcastin haastattelussa.

- Mielestäni jokaisella, joka juo päivittäin olutta, on todennäköisesti pieni ongelma, Holland jatkaa.

Holland kuvailee podcastissa juomisen riistäytyneen usein käsistä.

- Sitä juo ja juo ja juo, Holland kuvailee.

- Sitten saavuttaa sen pisteen, jossa tajuaa, että olisi pitänyt jättää viimeinen olut ottamatta. Seuraavana päivänä olikin kammottava päänsärky, Holland muistelee.

Holland kertoo heränneensä pohtimaan, miksi ajatus alkoholin juomisesta oli muodostunut hänelle pakkomielteeksi. Hollandin mukaan hänen oli vaikea rentoutua erilaisissa tilaisuuksissa ennen kuin oli saanut muutaman annoksen alkoholia.

Raitistumisensa alkuvaiheessa Holland kertoo vältelleensä paikkoja, joissa oli tarjolla alkoholia. Hän kuitenkin kertoo ymmärtäneensä, ettei voisi vain eristäytyä kotiinsa välttääkseen alkoholin houkutuksia.

- Jos nautit olostasi ainoastaan juomisen vuoksi, sinulla on todellakin ongelma, näyttelijä pohtii.

Holland kertoo korvanneensa alkoholijuomat vaihtoehtoisilla juomilla, jotta voisi edelleen kilistellä ystäviensä kanssa. Hänen mukaansa lasissa voi vallan mainiosti olla oluen sijaan kivennäisvettä.

Näyttelijän mukaan hänen hyvinvointinsa on parantunut huomattavasti elämäntapamuutoksen myötä.

- Pystyn nukkumaan paremmin ja käsittelen ongelmia paremmin. Kuvauksissa pieleen menneet asiat olisivat saaneet minut tavallisesti pois tolaltani. Voin henkisesti paremmin. Minusta tuntuu terveemmältä ja paremmalta, Holland summaa.

Holland on puhunut raitistumisestaan aiemminkin julkisuudessa. Toukokuussa Holland kertoi Entertainment Weekly -julkaisun haastattelussa olleensa tuolloin raittiina vuoden ja neljä kuukautta.

Lue myös: Tom Holland paljastaa, että Zendaya oli hänen julkkisihastuksensa lapsena - "Helppo"

Lue myös: Tom Holland ottaa vuoden aikalisän näyttelemisestä - syynä raskas rooli uutuussarjassa

Lue myös: Tom Holland on jättänyt alkoholin - raittiina yli vuoden ajan

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat