Kuva: Saku Tiainen

Christoffer Strandberg juontaa jännittävää uutuussarjaa - kilpailijoiden nimet julki

25.07.2023 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mukaan lähtevät 18 julkisuudesta tuttua kilpailijaa.

Syksyllä pyörähtää käyntiin Suomessa täysin ennennäkemätön ohjelmaformaatti Petolliset, jonka juontajana nähdään Christoffer Strandberg.

Ohjelmassa 18 kilpailijaa on jaettu Uskollisiin ja Petollisiin, mutta katsojien lisäksi vain kukin kilpailija yksin tietää, kumpaan leiriin hän itse kuuluu. Kilpakumppanin uskollisuutta tai petollisuutta he voivat vain arvailla, ja vain toiset heistä voivat voittaa pelin ja 25 000 euroa.

Petolliset on psykologinen kamppailu Petollisten ja Uskollisten välillä. Peli, jossa kukaan ei voi luottaa keneenkään. Luvassa on klassinen suljetun tilan murhamysteeri, jonka tunnelma tihenee pelin ensihetkistä saakka.

Voittaakseen Petollisten tulee salata henkilöllisyytensä, juonitella, jopa valehdella – ja murhata Uskolliset yksi kerrallaan. Yön pimeydessä he kokoontuvat Petollisten kammioon, jossa katsojat pääsevät seuraamaan heidän suunnitelmiaan aitiopaikalta. Aamun valjetessa myös Uskollisille selviää, kenen peli on päättynyt.

Nyt ohjelman kilpailijat on julkaistu.

Mukaan lähtevät ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson, somepersoona Hanad "Dosdela" Hassan, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, korkeushyppääjä Jade Nyström, juontaja Janne Porkka, yritysvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, ex-kiekkoleijona Jukka Tammi, tubettaja Juuso "Herbalisti" Karikuusi, radiotoimittaja Karoliina Tuominen, iskelmälaulaja Marita Taavitsainen, muotisuunnittelija Mert Otsamo, viestintäjohtaja Mikael Jungner, rocklegenda Pertti "Nipa" Neumann, toimittaja Raija Pelli, Miss Suomi 2012 Sara Chafak, somevaikuttaja Sita Salminen, twerk-tanssija Tia-Maria "Tinze" Sokka sekä rikostoimittaja Vera Miettinen

Petolliset alkaa Nelosella ja Ruudussa torstaina 7. syyskuuta. 

Lue myös: Christoffer Strandberg juontaa Suomessa ennennäkemättämän ohjelman - kisassa ei voi luottaa kehenkään

Lue myös: Amazing Race saadaan vihdoin suomeen - mukana 12 julkisuuden henkilöistä koostuvaa kisaparia

Kilpailut

Uusimmat