Kuva: AOP

Ricky Martin avoimena avioerostaan - 'Meidän pitäisi kirjoittaa kirja hyvästä erosta'

08.08.2023 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja Ricky Martinin mukaan kuuden vuoden mittainen avioliitto on päättynyt hyvissä merkeissä.

Laulaja Ricky Martin, 51, on puhunut Telemundo-julkaisun haastattelussa avioerostaan. Kuukausi sitten julkisuuteen levisi tieto Martinin ja hänen entisen puolisonsa Jwan Yosefin, 38, liiton päättymisestä. Pariskunta ehti olla naimisissa kuuden vuoden ajan ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

- Kun julkisuudessa saatiin tietää, olimme käyneet jo suruvaiheen läpi, Martin toteaa.

- Katsoimme toisiamme hymyillen silmiin, halasimme toisiamme, käymme yhdessä läpi ylä- ja alamäet ja nauramme yhdessä, laulaja kuvailee kaksikon välejä.

Martinin mukaan avioero on sujunut hyvin ja kaksikko on edelleen hyvissä väleissä.

- Se on ollut upeaa. Sanoin Jwanille, että meidän pitäisi kirjoittaa kirja siitä, kuinka erota hyvin, laulaja vitsailee.

- Itse asiassa, jos joku on eroamassa, tule puhumaan meille, sillä olemme jo ratkaisseet asian, laulaja jatkaa sanailuaan.

Martinin mukaan eroprosessi on ollut helpompi kuin hän olisi osannut kuvitellakaan. Hän kuitenkin huomauttaa, että entinen pariskunta on tehnyt eroa ajan kanssa ja rauhallisesti.

Martin toteaa, etteivät pariskunnan lapset ole nähneet vanhempiensa riitelevän, joten tieto vanhempien erosta tuli lapsille Lucialle, 4, ja Rennille, 3, yllätyksenä. Martinilla on lisäksi vuonna 2008 syntyneet kaksospojat Matteo ja Valentino.

Hiljattain eronnut pariskunta kertoi erostaan heinäkuussa Instagramissa.

"Olemme jonkin aikaa pohtineet tehdä muutoksia suhteeseemme. Pitkien keskustelujen jälkeen olemme päättääneet päättää liittomme rakkaudella, kunnioituksella ja arvokkuudella lapsiamme kohtaan. Kunnioitamme sitä, mitä olemme saaneet kokea pariskuntana näiden vuosien aikana. Suurin toiveemme on nyt pitää yllä tervettä perhedynamiikkaa. Haluamme pitää yllä rauhaisaa ja ystävyyteen perustuvaa suhdettamme jatkaaksemme lastemme kasvatusta yhdessä säilyttäen edelleen kunnioituksen ja rakkauden toisiamme kohtaan", pariskunnan sosiaaliseen mediaan jakamassa lausunnossa todettiin..

Martin ja Yosef ryhtyivät seurustelemaan vuonna 2015. Seuraavana vuonna pariskunta kihlautui. Tammikuussa 2018 Martin kertoi pariskunnan menneen naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.

Lue myös: Ricky Martin ja Jwan Yosef ovat eronneet - liitto kesti kuusi vuotta

Lue myös: Ricky Martin paljastaa: "Tapasin poikaystäväni Instagramissa"

Lue myös: Latinotähti Ricky Martin ilmoitti iloisia vauvauutisia - perhe täydentyi tyttövauvalla

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat