Kuva: AOP / Shutterstock

Gigi ja Bella Hadidin sisko Alana Hadid seurasi sisarustensa jalanjälkiä - mallina muotinäytöksessä

10.08.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Alana Hadid esiintyi Kööpenhaminan muotiviikolla Saks Potts -vaatemerkin näytöksessä.

Mallisiskosten Gigi, 28, ja Bella Hadidin, 26, isosisko Alana Hadid, 38, on esiintynyt ensimmäisen kerran mallina muotinäytöksessä. Alana esiintyi Kööpenhaminen muotiviikolla Saks Potts -vaatemerkin kevät 2024 -näytöksen mallina.

Alana jakoi Instagram-tilillään videoita valmistautumisestaan ja esiintymisestään. Videoilla Alana nähdään vaaleansinisessä poolopaidassa ja valkoisissa houisuissa, keltaisessa kauluspaidassa, sekä beigessä bleiserissä, sinisessä paljettihameessa ja farkuissa.

"Ydinmuisto luotu Tanskassa Saks Pottsin kanssa. Ensimmäinen muotinäytökseni!", Alana iloitsee julkaisussaan kiittäen samalla vaatemerkin luoneita Barbara Pottsia ja Cathrine Saksia.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alanan sisarukset ovat aloittaneet mallintyöt ennen isosiskoaan. Gigi on aloittanut mallinuransa jo lapsena, Bella ryhtyi malliksi teini-ikäisenä. Sisarusten pikkuveli Anwar, 24, on niin ikään luonut uraa mallina.

Sisarusparveen kuuluu myös perheen isän Mohamed Hadidin aiemmasta liitosta oleva tytär Marielle, 42. Mohamedin ja Mary Butlerin liitto päättyi vuonna 1992. Butler on Mariellen ja Alanan äiti. Kolmen nuorimman sisaruksen äiti on Yolanda Hadid, jonka kanssa Mohamed avioitui vuonna 1994. Parin avioliitto päättyi eroon vuonna 2000.

Lue myös: Gigi ja Bella Hadidin 10 vuotta vanhempi sisko vasta onkin upea ilmestys - katso kuvat

Lue myös: Bella ja Gigi Hadidin isällä salasuhde 44 vuotta nuorempaan naiseen - kihlattu odotti häitä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat