Kuva: All Over Press

Backstreet Boys -yhtyeestä tutun AJ McLeanin tytär fanittaa 'N Sync-yhtyettä

25.09.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kahden 90-luvun hittibändin välinen kamppailu jatkuu edelleen artistien kotona.

Ysärillä pop-musiikissa oli kaksi poikabändiä yli muiden: Backstreet Boys ja 'N Sync. Ensimmäiseksi mainittuun yhtyeeseen kuulunut AJ McLean on joutunut tyytymään kotipuolessa tappioon parhaimman poikabändin tittelistä. Artistin tytär Elliott, 10, nimittäin fanittaa isänsä bändiä enemmän 'N Sync -yhtyettä.

McLean kertoo viihdesivusto E! News'lle yllättäneensä tyttärensä lukuisia kertoja jammailemasta kilpailijayhtyeen musiikin tahtiin.

- Hänellä on kuulokkeet päässä ja näen hänen tavaavan sanoja. Kun hiippailen hänen taakseen, näen hänen katsovan 'N Syncia taukoamatta, McLean jatkaa.

- Totean, että 'todellako', artisti sanailee.

McLeanilla on kaksi lasta Rochelle DeAnna McLeanin kanssa: Elliott sekä Lyric, 6. Aiemmin tänä vuonna pariskunta kertoi pitävänsä toistaiseksi taukoa suhteestaan. Pariskunta avioitui vuonna 2011.

- Avioliitto on vaikeaa, mutta sen arvoista. Olemme yhdessä päättäneet erota väliaikaisesti keskittyäksemme itseemme, ja toivomme vahvistavamme avioliittoamme tulevaisuudessa, pari totesi maaliskuussa.

- Suunnitelmissamme on palata takaisin yhteen ja jatkaa rakkautemme ja perheemme hoivaamista. Pyydämme tässä vaiheessa yksityisyyttä, pari kommentoi tuolloin.

Toisaalta myös 'N Sync -yhtyeessä on jouduttu tyytymään tappioon. Yhtyeeseen kuulunut Joey Fatone on nimittäin kertonut 13-vuotiaan Kloey tyttärensä kuuntelevan mieluummin Backstreet Boysia.

- Nuorempi tyttäreni osaa laulaa todennäköisesti enemmän sanoja Backstreet Boysilta kuin 'N Syncilta, Fatone toteaa.

Lue myös: Backstreet Boys -yhtyeestä tunnetun AJ McLeanin avioliitto tauolle - "Olemme päättäneet erota väliaikaisesti"

Lue myös: Backstreet Boys -tähden sydän särkyi, kun hän viimeksi näki Britney Spearsin - "Se ei ollut enää hän"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat