Kuva: AOP

Sanna Marin on useiden lähteiden mukaan julkaisemassa kirjan

06.11.2023 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Marinin kirjaprojektia edistetään Yhdysvalloissa.

Entinen pääministeri Sanna Marin on julkaisemassa kirjaa, uutisoivat muun muassa Ilta-Sanomat ja Iltalehti

Kustantamot tekevät parhaillaan tarjouksia Marinin kirjaprojektista. Myös suomalaisissa kustantamoissa ollaan asiasta tietoisia, mutta Ilta-Sanomien tietojen mukaan oikeuksia kauppaa yhdysvaltalainen agentuuri ja oikeuksista taistelevat parhaillaan myös suuremmat kustantamot. Helsingin Sanomien tietojen mukaan myös suomalaisissa kustantamoissa on kuitenkin jo tekstinäyte kirjasta. Tiedossa ei ole, onko kustantamoiden tarjouskilpa vielä ratkennut.

Kirjan kustannus etenee kuitenkin normaalien käytänteiden mukaisesti, vaikka kyse onkin merkittävästä julkisuuden henkilöstä.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan teos kulkee ainakin tässä vaiheessa nimellä Our Turn: Fearless Leadership for a New Generation eli suomennettuna Meidän vuoromme: Peloton johtajuus uudelle sukupolvelle.

Ilta-Sanomien artikkelissa kerrotaan myös, että Marinille olisi tarjottu kirjaprojektia ensimmäisen kerran jo helmikuussa 2023. Kirjan julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, eikä se, osallistuuko kirjan kirjoittamiseen Marinin lisäksi muita henkilöitä.

Lue myös: Sanna Marin on kirjoittanut sopimuksen tv-töistä

Lue myös: Sanna Marin aloittaa puhujakeikat kansainvälisissä tapahtumissa

Lähde: IltalehtiIlta-Sanomat, Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat