Kuva: Youtube

Marvel-universumin suurelokuva floppasi avausviikonloppunaan

14.11.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Marvels -elokuvan kokonaisbudjetiksi on arvioitu jopa 270 miljoonaa dollaria.

Marvel-universumin uusin elokuva The Marvels ei ole suorittanut odotetusti lippukassamagneettina.

The Marvels tuotti ensimmäisenä päivänään Yhdysvalloissa 21,5 miljoonaa dollaria ja se on toiseksi huonoin avaus koko MCU:n, eli Marvel Cinematic Universen, historiassa. Avausviikonloppunaan USA:ssa The Marvels tuotti 47 miljoonaa, joka on kaikkien aikojen huonoin tulos MCU-elokuvalle.

Maailmanlaajuisesti elokuva on tuottanut tällä hetkellä noin 88 miljoonaa dollaria. Kokonaisbudjetti leffalle on ollut lähteiden mukaan jopa hulppeat 270 miljoonaa.

Monen fanin mielestä Marvel-elokuvia ja -sarjoja tehdään tällä hetkellä liikaa ja katsojat kokevat "supersankariähkyä". Tämä voi olla yksi syy sille, miksi Marvel-elokuvat eivät menesty odotetulla tavalla. 

Elokuvassa Captain Marvel on saanut kostonsa krii-rodulle ja Supereme Intelligencelle, mutta huomaa lopulta, kuinka universumin tasapaino järkkyy. Lopulta hänen on yhdistettävä voimansa Ms. Marvelin ja Monica Rambeaun kanssa. Suuri taistelu alkaa. 

The Marvelsia tähdittävät muun muassa Brie LarsonTeyonah ParrisIman VellaniSamuel L. Jackson sekä Zawe Ashton. Elokuvan on ohjannut Nia DaCosta ja tuottanut Kevin Feige

Lue myös: Marvel-maailman uusi suurelokuva julkaistaan ensi kuussa - katso, miltä se näyttää

Lue myös: Haluatko nopeaa katsottavaa arki-iltaan? 7 Marvel-elokuvaa, jotka katsot alle kahdessa tunnissa

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat