Kuva: AOP

Aku Hirviniemen korvaa Helsingin Kaupunginteatterilla Jussi-palkittu näyttelijä: "Mukava palata"

23.11.2023 10:00 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Aku Hirviniemeä ei nähdä alkuperäisen suunnitelman mukaan Helsingin Kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -farssissa.

Pekka Strang korvaa Helsingin Kaupunginteatterilta aiemmin tällä viikolla sivuun laitetun Aku Hirviniemen Ilmasta rahaa -farssin pääroolissa.

Asiasta tiedottaa Helsingin Kaupunginteatteri itse, joka teki aiemmin päätöksen laittaa Hirvinemen esityksestä sivuun hänen useille naisille lähettämiensä seksuaalissävytteisten ja häiritsevien viestien johdosta. 

Hirviniemen korvaava Strang on Jussi-palkittu näyttelijä, jolla on pitkä kokemus komediasta ja farssista sekä myös vuosien tausta Helsingin Kuapunginteatterilla. Kovin pitkään hän ei ehtinyt nyt tarjottua työtä harkita, sillä tapahtumat ovat tällä viikolla edenneet nopeasti. Strang kertoo kuitenkin olevansa tulevasta innoissaan.

"Ehdotus tuli pyytämättä ja yllättäen. Mietin vuorokauden ja päätin ottaa haasteen vastaan. Olen aina rakastanut hyviä farsseja ja tuttuun taloon on mukava palata", Strang kommentoi.

Pekka Strang palaa Helsingin Kaupunginteatterin lavalle vuosien jälkeen. (kuva: AOP/Tomi Natri)

Sari Siikanderin ohjaamassa farssissa muissa rooleissa nähdään muun muassa Helena Haaranen, Heidi Herala, Pekka Huotari, Risto Kaskilahti, Janne Kataja, Jari Pehkonen, Raili Raitala, Sanna Saarijärvi ja Emilia Sinisalo. Esitykset alkavat 15. helmikuuta 2024.

Hirviniemi on aiemmin tällä viikolla myös itse julkisesti kommentoinut tilannetta ja pyytänyt anteeksi loukkaamiltaan henkilöiltä. Aiheesta lisää voit lukea alta.

Lue myös: Aku Hirviniemi kommentoi itse viime viikkojen häirintäkohua: "Olen hakenut ammattiapua"

Lue myös: Aku Hirviniemi eroaa tuotantoyhtiönsä hallituksesta: "Ei hyväksytä häirintää"

Lue myös: Aku Hirviniemi pois teatterinäytelmästä viestikohun vuoksi: "Emme hyväksy epäasiallista käytöstä"

Kilpailut

Uusimmat