Kuva: AOP

Zendaya ja Timothée Chalamet saapuivat mätsäävissä nahka-asuissa punaiselle matolle

23.02.2024 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kaksikko säväytti Dyyni: Osa kaksi -elokuvan pressikiertueella.

Yksi vuoden odotetuimmista elokuvista lienee Dyyni: Osa kaksi -elokuva, jota tähdittävät tuttuun tapaan Zendaya, 27, sekä Timothée Chalamet, 28. Viime aikoina kaksikko on kiertänyt maailmaa elokuvaa promoten. Viimeisimpänä heidät nähtiin Etelä-Korean Soulissa.

Elokuvan pressitilaisuuteen kaksikko saapui asuissa, jotka kääntävät katseet. Molempien yllä nähtiin näyttävät nahka-asut, joskin eri värissä. Zendayan yllä nähty nahkahaalari oli hempeän puuterin sävyinen. Chalametin yllä sen sijaan oli hempeä vaaleansininen kokonaisuus.

Zendaya kruunasi kokonaisuuden samaa väriä olevilla korkokengillä, Chalametin asun kruunasivat sen sijaan asun kanssa samaa sävyä olevat maiharit.

Selvää on, että näissä asuissa kaksikko ei varmasti jäänyt ilman huomiota. Sen verran upeasta ja rock-henkisestä kokonaisuudesta on molempien osalta kyse. Vai mitä mieltä olet? Kuvia lookeista näet alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Dyyni-elokuvasarja pohjautuu Frank Herbertin romaaniin. Elokuvasarjan ensimmäinen, vuonna 2021 julkaistu osa sai osakseen suurta hehkutusta ja vei nimiinsä myös kuusi Oscar-palkintoa. 

Kakkososan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: 5 eleganttia asua kruununprinsessa Victorian valtiovierailulta - erityisesti juhla-asu nappivalinta

Lue myös: Meghan Marklen viimeaikaiset asut ovat rakentuneet jo taka-alalle jääneen housumallin ympärille

Kilpailut

Uusimmat