Kuva: YouTube

Barbie-huuman jälkimainingeissa suunnitellaan elokuvaa The Sims-pelistä - takana sama tuotantoyhtiö

25.03.2024 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuvan tuottaisi sama tuotantoyhtiö kuin Barbien.

Moni on pelannut lapsena suosittua The Sims-peliä. Pian nostalgiamatkalle saattaa voida lähteä elokuvateatterin penkistä käsin.

Sama tuotantoyhtiö, joka tuotti viime vuoden hittielokuvaksi nousseen Barbien kaavailee nyt elokuvaversiota myös The Sims-pelistä. NME-elokuvauutissivuston mukaan elokuvan tulisi tuottamaan LuckyChap Entertainment, jonka yksi perustajajäsenistä on myös Barbiessa pääosan näytellyt Margot Robbie. Lisäksi elokuva tehtäisiin yhteistuotantona toisen yhdysvaltalaisen tuotantoyhtiön, Vertigo Entertainmentin kanssa.

LuckyChap Entertainment nousi viime vuonna suureen menestykseen niin Barbien kuin toisenkin kehutun elokuvansa, Saltburnin myötä. 

NME:n mukaan alkuperäisen pelin julkaissut Electronic Arts on mukana myös elokuvan kehittelyssä. NME:n tietojen mukaan elokuvan käsikirjoituksesta tulee vastaamaan Briony Redman sekä elokuvan ohjaaja Kate Herron. Elokuvan roolituksesta ei tiedetä vielä varmaksi mitään.

The Sims on oikeaa elämää mukaileva peli, jossa pelaaja pääsee kontrolloimaan kaikkea hahmojensa elämässä. Ensimmäinen versio suositusta pelistä julkaistiin vuonna 2002.

Lue myös: Barbie oli viime vuoden katsotuin elokuva Suomessa - katso 10 katsotuimman elokuvan lista

Lue myös: Ryan Gosling pettyi Oscar-ehdokkuuksiin: "Heidän työnsä ansaitsisi saada kunnioitusta"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat