IS: Tuore Miss Suomi juhlii – ennakkosuosikki pettyi raskaasti

13.04.2015 07:15 - Eeva Rajala

Eilen kruunattiin uusi Miss Suomi. Ilta-Sanomissa kärkikolmikon ulkopuolelle jäänyt missikandidaatti purkaa tunteitaan.

Oululainen 20-vuotias Rosa-Maria Ryyti kruunattiin eilen uudeksi Miss Suomeksi. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Carola Miller ja toiseksi perintöprinsessaksi Saara Ahlberg. Yleisön ihannetyttö oli Rita Jokinen ja lehdistön ihannetytöksi valikoitui Heidi Yli-Penttilä.

Ryyti ei vielä tiedä, mitä kaikkea missivuosi tuo tullessaan, mutta pitää titteliä maailman tärkeimpänä. Hän kertoo haaveilleensa Miss Suomen kruunusta 2-vuotiaasta asti.

- Elämä muuttui nyt kerta heitolla. En oikein pysty vielä ajattelemaan tulevaisuutta. Muutamme pian poikaystäväni kanssa yhteen ja on ihanaa päästä näkemään läheisiä. Suurin unelmani toteutui, olen Miss Suomi ja se on tällä hetkellä maailman tärkein juttu, Ryyti kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Ryyti kertoo haluavansa olla koko kansan missi: Maanläheinen ja aito.

- Olen sellainen hyvällä tavalla hönö pelleilijä. Tykkään naurattaa muita ja olen aika rento tyyppi. Suhtaudun tietenkin vakavasti sellaisiin asioihin, joihin pitääkin suhtautua vakavasti, mutta en halua elää elämääni murehtimalla jokaisesta asiasta, Ryyti painottaa.

Pettymys yhdelle ennakkosuosikeista

Aivan kaikki eivät eilisillan jälkeen olleet yhtä iloisia ja onnellisia. Ilta-Sanomien lukijaäänestysten vuoksi yhdeksi ennakkosuosikiksi noussut Iina Immonen ei selviytynyt kolmen parhaan joukkoon.

- Olisin luullut, että missikiertue ja kiertueen aikainen toiminta olisi vaikuttanut enemmän Miss Suomen valintaan. Koen, että siellä vahvuuteni ja positiivinen elämänasenteeni tulivat esiin. Olin joka paikassa ajoissa ja kaikki kuvauksetkin menivät minulta siellä hyvin. Mutta ehkä nyt haettiin missiä hieman eri kriteerein, Immonen kertoo lehdelle.

Immonen sanoo kuitenkin, että valittu kolmikko on upea, ja koko kymmenikkö oli hyvin tasaisia keskenään.

Tuoreen Miss Suomen poikaystävä, Scandinavian Hunks -tanssija Riku Salminen kertoo lehdelle, että kaksikko aikoo kohta lähteä yhteiselle lomamatkalle Malagaan.

Lue myös: IS: Pituus kasvanut, rinnat pienentyneet - Miss Suomi -ihanteet muuttuneet vuosikymmenten aikana

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat