IL: Fitness-valmentaja Miss Suomesta: "Vyötärö ja reidet kapeammaksi"

16.04.2015 07:15 - Eeva Rajala

Fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg kertoo Iltalehdessä, että missikisoihin pitää asennoitua kuten huippu-urheiluun.

Jutta Gustafsbergin mukaan tuoreella Miss Suomella Rosa-Maria Ryytillä on mahdollisuuksia menestyä esimerkiksi Miss Universum -kisoissa. Gustafsbergin mukaan liian usein missit kuitenkin kuvittelevat, että ulkomaisissa kisoissa riittää se, mikä on kotimaassakin kivan näköistä. Kansainvälisissä kisoissa tilanne on toinen.

- Löysät paikat aiheuttavat epävarmuutta, joka näkyy automaattisesti sijoituksessa, Gustafsberg kommentoi Iltalehden printtiversiossa.

Fitness-valmentajan mukaan suurin ero Miss Universum -kisoissa menestyneiden ja suomalaismissien kanssa on reidet. Gustafsberg kertoo, ettei missien pidä pelätä treeniä, sillä lihasmassaa ei tule niin helposti. Sen sijaan rasva palaa ja kiinteys saadaan esille. Missin pitää sitoutua tarkkaan treeniaikatauluun ja optimaaliseen, proteiinipainotteiseen ruokavalioon.

- Rosa-Marialla on kauniin mallinen kroppa sekä hyvä pituus, mutta vyötärö ja reidet pitäisi saada kapeammaksi. Tiukalla treenillä saisi rasvan palamaan, ja vartalosta tulisi entistä timmimpi, Gustafsberg neuvoo.

Lue myös: Uusi Miss Suomi on muuttunut hurjasti kahden vuoden aikana - katso kuvagalleria

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat