Shokkikäänne Greyn Anatomia -sarjassa – varo juonipaljastuksia

24.04.2015 09:15 - Eeva Rajala

Yhdysvalloissa Greyn anatomia -fanit saivat eilen kokea shokeeraavan käänteen sarjassa. Älä jatka lukemista, jos et halua kuulla mahdollisia juonipaljastuksia.

Yhdysvalloissa on meneillään 11. kausi suosittua Greyn anatomia -sarjasta. Eilen näytettiin tuorein, 21. jakso, missä katsojille jäi mielikuva, että sarjan yksi päähahmoista kuoli.

Kyseessä on Patrick Dempseyn esittämä tohtori Derek Shepherd, josta käytetään myös nimeä McDreamy. People-lehden mukaan kyseessä on todellakin shokkikäänne, jos hahmon kuolema pitää paikkansa, sillä Dempsey allekirjoitti viime vuonna kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitäisi hänet sarjassa vielä seuraavallakin kaudella.

Lehti kuitenkin kertoo, että eilen nähdyssä jaksossa tehtiin täysin selväksi, että McDreamy kuolee. Sarjan luoja ja tuottaja Shonda Rhimes on kommentoinut, että nyt Meredith ja koko Greyn anatomia -perhe ovat täysin erilaisessa tilanteessa kuin aiemmin. People-lehti kertoo, että viitteitä McDreamyn mahdollisesta kuolemasta on saatu sarjassa jo aiemmin tällä kaudella.

Tämän lisäksi on raportoitu, että Dempseyn ja sarjan luojan välit eivät ole olleet parhaat mahdolliset, ja huhujen mukaan Dempsey haluttiin pois sarjasta.

Jakson jälkeen muun muassa Twitter alkoi täyttyä katsojien kommenteista. Eräs katsoja kysyi, mihin katsojat voivat mennä terapiaan. Yhdysvalloissa 11. kauden viimeinen jakso nähdään 14. toukokuuta. Suomessa Greyn anatomian samaisen kauden 16. jakso nähdään Livillä tulevana sunnuntaina.

Lue myös: Suru-uutinen: Kaikki rakastavat Raymondia -sarjan nuori näyttelijä teki itsemurhan

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat