Anna Puu antaa tuunausvinkin: Sakset käteen ja miesten paidat uusiksi

16.05.2015 12:15 - Eeva Rajala

Anna Puun kesätyyli on täynnä vintagea. Nainen kertoo myös tuunaavansa paljon vaatteitaan.

Anna Puun pukeutumiseen vaikuttaa paljon vallitseva olotila. Joinain päivinä naisesta tuntuu, ettei ole mitään päälle pantavaa, ja joinain päivinä jokainen vaatekappale inspiroi.

- Olen niin tuulella käyvä pukeutumisen suhteen. On kiva kokeilla erilaisia tyylejä ja mennä fiilispohjalta, Anna Puu kertoo Voicelle.

Naisen pukeutumisessa ovat olleen mukana samat peruspilarit 15-vuotiaasta asti. Hänen mukaansa t-paita, farkut ja Converse-tennarit ovat ja pysyvät hänen mukanaan ikuisesti.

Sakset käteen ja leikkaamaan

Anna Puu tuunaa paljon esimerkiksi paitojaan. Lisäksi hänen oma stalistinsa Martina leikkasi hänelle farkut, jotka naisella on yllä nähtävällä videolla.

Yhtenä tuunaamisvinkkinä Anna Puu neuvoo yksinkertaisesti ottamaan sakset käteen. Aina ei tuunattavien vaatteiden tarvitse myöskään olla naisten vaatteita.

- Saatan ostaa miestenkin paitoja, jos ne ovat kivoja. Ihan vain sen takia, että niihin voi leikata sellaisen kaula-aukon, mikä huvittaa ja vaikka hihat pois ja paitaa lyhkäisemmäksi, nainen kertoo.

"Hurahdan vintage-kaupoissa"

Kesällä Anna Puu pukeutuu yleensä vintage-mekkoihin. Hänen vaatekaapista löytyy kaikenlaista vanhaa.

- Jotenkin hurahdan aina kaikissa vintage-kaupoissa, koska ne materiaalit ja kuosit ovat sairaan kivoja. Vaatekaapistani löytyy kaiken maailman kukkavintagea, kaikenlaista vanhaa rytkyä, laulajatar jatkaa.

Anna Puun neljännen albumin ensimmäinen single Ota minut tällaisena kuin oon julkaistiin viime perjantaina. Albumi ilmestyy syyskuussa.

Lue myös: Anna Puu äitiydestä: "Se on kuin puukolla iskisi sydämeen, jos lapsella ei ole asiat hyvin"

Kilpailut

Uusimmat