Hän on Englannin rikkain nuori nainen: Omaisuutta enemmän kuin kuningattarella

18.05.2015 12:45 - Rea Tallgren

India Rose Jamesilla on omaisuutta niin käsittämätön määrä, ettei hän itsekään aina tiedä, mitä kaikkea omistaa. Silti nuori nainen aikoo määrätietoisesti luoda uraa, eikä hän aio elellä pelkällä perinnöllään.

India Rose James on vasta 23-vuotias. Silti hänellä on omaisuutta enemmän kuin Englannin kuningatar Elisabethilla.

Indian isoisä, Paul Raymond, kantoi lempinimeä "Sohon kuningas" ja mies omistikin kuollessaan lähes koko Lontoon trendialue Sohon rakennukset.  India peri isoisältään tämän kuollessa käsittämättömät 516 miljoonaa euroa.

Nuori nainen ei silti elele herroiksi. Tähän mennessä hänen isoin investointinsa on taidegalleria, jonka tuottavuuden eteen hän aikoo tehdä kovasti töitä. Lisäksi hän sanoo, ettei hänellä ole esimerkiksi omaa autoa tai autonkuljettajaa vaan hän kulkee töihin metrolla, kuten moni muukin.

- Vedän joskus kännit, mutta siinäpä se, nuori nainen kertoo ihailtavan tavallisesta elämäntyylistään.

India joutuu kuitenkin myöntämään, että hänellä on omaisuutta kirjaimellisesti käsittämättömän paljon. Käsittämättön siis siksi, ettei hän itsekään aina tiedä, mitä kaikkea omistaa.

- Joskus saatan kertoa isälleni käyneeni jossain, ja hän toteaa: "Sinä muuten omistat sen paikan". Mutta eipä sillä ole minulle niin väliä, nuori nainen hymyilee.

Lue myös: Rikasta aviomiestä netissä etsinyt kaunotar sai jäätävän vastauksen bisnesmieheltä

Lähteet: Standard ja Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat