Rikasta aviomiestä netissä etsinyt kaunotar sai jäätävän vastauksen bisnesmieheltä

07.04.2014 07:45 - Rea Tallgren

Amerikkalainen kaunotar, joka etsi nettipalstalta itselleen rikasta aviomiestä sai vastauksen eräältä rikkaalta herralta. Vastaus ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä nainen oli toivonut.

Amerikkalaisnainen päätti nostaa kissan pöydälle ja kysyä neuvoa rikkaan aviomiehen löytämiseen nettipalstalta. Nainen kertoi olevansa hyvin kaunis, ja etsivänsä miestä, joka ansaitsee vähintään puoli miljoonaa dollaria vuodessa. Nainen kertoi ilmoituksessaan seurustelleensa aiemmin sellaisen miehen kanssa, joka ansaitsi neljännesmiljoonan vuodessa, mutta se ei naisen mukaan riittänyt ylläpitämään elintasoa, josta hän haaveilee.

Nuorella naisella oli myös muutama perustavaa laatua oleva kysymys.

Ensiksikin hän halusi tietää, missä rikkaisiin miehiin voisi törmätä ja minkäikäisiin sellaisiin hänen kannattaisi yrittää tutustua. Tyttö myös tiedusteli, miksi hyvin usean rikkaan miehen vaimot ovat vain "keskiverron" näköisiä, eivätkä kauniita, kuten hän. Viimeiseksi hän vielä kysyi, mikä saa rikkaan miehen kosimaan naista; hänen tavoitteensa kun olisi oikeasti päästä rikkaisiin naimisiin, eikä olla vain tyttöystävä.

Nainen mahtoi yllättyä, kun eräs rikas toimitusjohtaja otti asiakseen vastata hänelle. Miehen vastaus ei kuitenkaan ollut varmasti aivan sitä, mitä nainen olisi toivonut. Näin hän naiselle vastasi:

"Hyvä neiti,

Luin kirjoituksesi hyvin kiinnostuneena. On varmasti olemassa monia naisia, jotka pohtivat samoja asioita kuin sinä. Anna kun kerron sinulle omat neuvoni ammattimaisen sijoittajan näkökulmasta.

Minä ansaitsen enemmän kuin puoli miljoonaa vuodessa, joten toivottavasti kaikki ymmärtävät, että en kirjoita tätä aivan päästäni vaan tiedän asioista oikeasti jotain. Ja näin bisnesmiehen näkökulmasta olisi oikein huono ratkaisu mennä kanssasi naimisiin. Ja nyt kerron sinulle miksi.

Sinä yrität käytännössä vaihtaa kauneutta rahaan. Ongelma on se, että kauneus on katoavaista, mutta raha ei (ainakaan ilman hyvää syytä). Itseasiassa, esimerkiksi minun tuloni luultavasti tulevat kasvamaan vuosi vuodelta, kun taas sinun ulkonäkösi tulee jatkuvasti rapistumaan.

Taloustermeillä minä olen siis hyvä sijoitus, ja sinä huono. Minun arvoni nousee, sinun taas laskee - ja kenties dramaattisestikin.

Meillä bisnesmiehillä ei ole tapana tehdä huonoja kauppoja. Ja jos huomaamme esimerkiksi osakkeidemme olevan laskussa, me hankkiudumme niistä eroon. Ja siitä syystä juurikin en usko, että kukaan meistä haluaisi mennä naimisiin kanssasi, eli sijoittaa sinuun. Voimme deittailla sinua, mutta alttarille et pääse astelemaan.

Toivon, että lopetat rikkaan miehen etsimisen. Mitäpä jos sen sijaan yrittäisit itse ansaita rahaa? Sinulla on siihen suuremmat mahdollisuudet kuin rikkaan aviomiehen saamiseen.

Ystävällisesti,

J.P: Morgan,
toimitusjohtaja"


Jos olit vaikuttunut bisnesmiehen terävästä kielestä, osaat arvostaa myös miestä, jonka suutelukamera bongasi kesken ottelun siskonsa vierestä. Veljen nokkeluus pelasti tilanteen hulvattomalla tavalla, Tuon uutisen voit katsoa tästä

Lähde: Xpose The Real

Kilpailut

Uusimmat