Hyviä uutisia Bel-Airin prinssi -sarjan faneille: Hittikomedia saa jatkoa

14.08.2015 11:15 - Reetta Haverinen

Bel-Airin prinssi -sarja ei ole menettänyt hohtoaan vuosien saatossa. Komediashow’n jaksot ovat pyörineet tv-ruuduilla uudestaan ja uudestaan, mutta ihmiset eivät näytä saavan tarpeekseen Will Smithin toilailuista. Ei ihme, että show'lle on päätetty tehdä jatkoa.

90-luvun suosittu tilannekomedia Bel-Airin prinssi, jota ehdittiin kuvata 6 tuotantokautta, saa vihdoin ja viimein jatkoa. Iki-ihanaa Will Smithiä ei Bel-Airin prinssin roolissa kuitenkaan enää nähdä. Tv-sarjan ansiosta julkisuuteen ponnahtanut Smith siirtyy tällä kertaa kameran toiselle puolelle ja tulee huhujen mukaan vastaamaan uuden sarjan tuotannosta.

Bel-Airin prinssin uudet jaksot eivät siten jatku täsmälleen siitä, mihin sarja aikoinaan jäi. Uusien jaksojen huumori tulee kuitenkin olemaan ennallaan ja teema pysyy vanhoissa uomissaan.

TVLine-sivuston mukaan komedianshow'n tuotanto on vielä alkutekijöissään. Jos alustavat suunnitelmat käyvät kuitenkin toteen, saavat sarjan fanit pian nauttia tuoreesta tv-viihteestä Bel-Airin prinssin henkeä kunnioittaen.


Lue myös: Iloisia uutisia Disney-faneille: Suosikkianimaatio saa jatkoa

Lähde: TVLine

Kilpailut

Uusimmat