Hollywood-tähdet kuhertelivat helsinkiläisessä yökerhossa

04.09.2015 12:45 - Mikko Räsänen

Helsinkiläisessä Showroom-yökerhossa saatiin eilen todistaa kansainvälisten tähtien helliä tunteita. 

Fox-kanava järjesti eilen bileet Showroom-yökerhossa. Paikalla oli julkkisvieraina kanavan syyskauden ohjelmien tähtiä. Ulkomaisina tähtivieraina bileissä olivat Da Vinci's Demons -sarjan tähdet Tom Riley, Greg Chillin ja Eros Vlahos

Virallisen osuuden päätyttyä Chillin ja Vlahos siirtyivät viettämään iltaa juhlakansan keskuuteen, mutta sarjan päätähti Riley vetäytyi ulkomaisille vieraille varattuun suljettuun loosiin. Siellä hänellä oli seurana kaunis tumma nainen, kenen kanssa Riley halaili ja suuteli. Nainen oli Lizzie Caplan, joka on jopa Rileytäkin tunnetumpi Hollywood-tähti, sillä hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Mean Girls, Cloverfield ja hiljattain Suomessa tv:ssäkin esitetty Rajattu maa. Tv:ssä Caplan on nähty True Bloodissa ja HBO:lla parhaillaan esitettävässä Masters of Sex -sarjassa.

Muistetaan Frendit-menneisyydestä

Siviilielämässä Caplan seurusteli 2006-2012 Frendit-tähti Matthew Perryn kanssa, mutta suhde päättyi, koska Perry ei ollut valmis menemään naimisiin.

Tom Riley ja Lizzie Caplan paparazzikuvassa heinäkuussa.

Nyt Caplan seurustelee siis Rileyn kanssa. Suhde on ilmeisesti todella tuore, sillä ensimmäiset paparazzikuvat pariskunnasta on julkaistu vasta heinäkuussa, ja silloinkaan paparazzit eivät ole tunteneet Caplanin seurassa ollutta Rileyta, joka oli piiloutunut aurinkolasien taakse.

Monta drinkkiä - pelkkää vettä

Eilisissä bileissä pari näyttikin umpirakastuneilta. Kun pari oli poistumassa, niin monet tarkkasilmäiset fanit tunnistivat Caplanin ja hänen kanssaan haluttiin enemmän yhteiskuvia kuin Rileyn kanssa. Kovin villejä bilesuunnitelmia pariskunnalla ei ilmeisesti ollut.

- Olen kuullut, että Suomessa on maailman paras vesijohtovesi. Aion siis juoda valtavat määrät sitä, Riley kertoi suunnitelmistaan.

Alla eilisissä bileissä otettu yhteiskuva pariskunnasta.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat