Tosi-tv-sinkku Anni uskoo perinteisiin sukupuolirooleihin: ”Miehen on vietävä ensitreffeille”

08.09.2015 18:15 - Pauliina Jokinen

Hottikset- ja Temptation Island -ohjelmista tutuksi tullut Anni Ikonen, 25, tietää treffailusta keskivertoa enemmän.

Keväällä Temptation Islandilla varattuja miehiä vietellyt Anni Ikonen nähdään syksyn ajan Hottikset-sarjassa, jossa laadukkaat sinkut etsivät vertaistaan kumppania.

Keväällä nähdyssä Temptation Island -sarjassa  Anni ja muut sinkut pääsivät treffeille, jos varatut miehet ja naiset niin  päättivät. Nyt alkavassa Hottikset-sarjassa Annilla ja muilla hottis-sinkuilla oli mahdollisuus itse päättää treffeistään.

-Oli ihanaa olla itse pääosassa. Temptation Islandissa olimme ”täytteenä”, nyt pääsimme enemmän treffeille, Anni iloitsee.

Anni kertoo, ettei uuteen sinkku-teemaiseen tosi-tv-ohjelmaan lähteminen ollut täysin sattumaa, vaan hän ehdottomasti halusi mukaan. Nuorta naista ei hirvitä sinkku-leiman saaminen.

-Sinkku-teemaista tosi-tv-ohjelmaa hainkin, Anni kertoo.

Sarjojen aikana Anni on päässyt huikeille treffeille, mutta myöntää, ettei ole itse järjestänyt yksiäkään treffejä.

-En ole itse järjestänyt sinkkuna mieleenpainuvia treffejä. Seurustellessani kyllä. Uskon perinteisiin mies-nais-rooleihin ja mielestäni miehen on vietävä ensitreffeille, nainen kertoo.

Anni on joutunut miettimään paljon sinkkuutta ja deittailua. Samalla hän on kiinnittänyt huomiota vastapuoleen.

-Miehet ovat aika ujoja. Itse olen puolestani rohkea ja itsevarma. Olen huomannut selviäväni tilanteesta kuin tilanteesta.


Lue myös: Bile-Danin vinkit naiselle: Näin saalistat itsellesi miehen

Kilpailut

Uusimmat