Suomalaisrokkarin neuvo julkisuuden tavoittelijoille: Se on kaksiteräinen miekka

08.09.2015 20:45 - Reija Saarinen

Timo Kotipellon mukaan julkisuus ei ole mitään sellaista, mihin kannattaa pyrkiä.

Timo Kotipelto on mies, joka tunnetaan powermetal-yhtye Stratovariuksen nokkamiehenä. Keikkalavojen lisäksi mies on nähty myös tv-:n puolella, sillä muutama vuosi sitten hän otti osaa Kuorosotaan. Tosin osallistumista hän pohti pitkään ja hartaasti.

Toisille erilaiset tv-formaatit ovat kaikkea muuta kuin pakollinen paha ja niihin pyrkimällä pyritään. Millaisia ajatuksia tämä pitkän linjan muusikossa herättää?

- Mun mielestä osallistumista kannattaa todellakin miettiä. Kun ohjelmaan menee, saa hetkessä paljon näkyvyyttä. Se on kuitenkin kaksiteräinen miekka. Jossain vaiheessa media nostaa, mutta osaa media myös lyödä. Usein kuitenkin omien tekojen vuoksi. Jos julkisuus on ainoa päämäärä, niin ollaan aika heikoilla jäillä, Kotipelto toteaa Voicen haastattelussa.

Jotain yritystä

Kotipelto itse ei tosi-tv-ohjelmia seuraa, sillä niiden katsominen ei yksinkertaisesti onnistu.

- Mä en vaan pysty katsomaan tosi-tv:tä. Kokeilin aikanaan Big Brotheria katsoa, mutta ei siitä mitään tullut, mies naurahtaa.

Jos miehen olisi kuitenkin valuttava katsooko hän Hottiksia, Suomen täydellisiä venäläisnaisia vai Martina ja Hengenpelastajia, niin mikä vie voiton?

- No jos noista pitää valita, niin ehkä se hengenpelastajat. Siinä olisi ehkä edes jotain yritystä. Mutta toi Hottikset kuulostaa jotenkin ihan kauheelta. Ei millään pahalla.

Lue myös: Michael Monroe perheen perustamisesta: En olisi voinut omistautua sille täysin

Kilpailut

Uusimmat