X-Factor -tuomari laihtui hurjasti - katso dramaattiset kuvat kaunottaresta

14.09.2015 16:15 - Rea Tallgren

Cheryl Fernandez-Versinin ulkomuoto on saanut monet huolestumaan. Siro nainen kun on kaventunut entisestään ja tällä hetkellä hän näyttääkin jo sairaalloisen hoikalta. 

Cheryl Fernandez-Versini on tunnettu brittilaulaja. Nainen on alunperin noussut julkisuuteen jo vuonna 2002 Girls Aloud -tyttöbändin riveissä. Nykyään hän luo soolouraa, ja tuomaroi Britannian X-Factor -ohjelmaa. Tuoreen X-Factor -kauden avauksessa nainen sai kuitenkin fanit huolestumaan. 

32-vuotias nainen on kutistunut entisestään. Vaikka hän onkin aina ollut hoikka, on hänen ulkomuotonsa nyt hätkähdyttävän laiha. Fanit arvostelivat naisen hoikkuutta kovin sanoin, kun kuvat Cherylistä tulivat julki. Laulajatar ei kuitenkaan arvostelua niellyt. 

"Toisten ulkonäön arvostelemisen pitäisi olla laitonta. Teillä ei ole mitään hajua, mitä minä olen kokenut, joten pitäkää suunne kiinni", nainen tykitti Twitterissä luettuaan ihmisten ilkeitä kommentteja. 

Cherylin perheessä huhutaan tapahtuneen jotain draamattista lähikuukausien aikana, ja hän onkin matkustanut kotiinsa poikkeuksellisen usein. Naisen kerrotaan kuitenkin päättäneen olla kommentoimatta asiaa julkisesti. Myös Cherylin appi-isän alkuvuotinen kuolema oli lähteiden mukaan kova paikka naiselle. 

Aiemminkin Cheryl oli hoikka, mutta ei yhtä pieni kuin nykyään.


Lue myös: Uusin superruoka! Tuttu hedelmä auttaa laihtumaan ja karkottaa krapulan

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat