Putous-tähti kiusallisessa tilanteessa uimahallissa: "Alaston selluliittipötkylä" herätti huomiota

29.09.2015 09:15 - Pauliina Jokinen

Julkisuus on tuonut erikoisia piirteitä näyttelijä Jenni Kokanderin elämään.

Näyttelijä Jenni Kokander, 35, nousi koko kansan tunnistamaksi hahmoksi, kun hänet nähtiin edellisellä Putous-kaudella.

Julkisuus ei ole muuttanut Kokanderin elämää merkittävästi, vaikka hassujakin tilanteita on sattunut.

- Kiusallisiakin hetkiä on. Varsinkin, jos ihmiset tuijottavat. Erityisesti uimahalleissa käyminen on vähän hassua, Kokander miettii.

Näyttelijä tietää, mistä puhuu. Komedianne kertoo joutuneensa itse erikoiseen tilanteeseen ollessaan kylpylässä rentoutumassa.

- Eräs nainen tuli kertomaan minulle nähneensä minut Falmingon kylpylässä. Hän kertoi tarkan ajan ja paikan, missä olimme nähneet. Väistämättäkin jäi sellainen olo, että mitäköhän muuta hän muistaa niin tarkkaan. Hän on selkeästi rekisteröinyt alastoman selluliittipötkyläni, Kokander kertoo huvittuneena.

”Mistään ei tarvitse luopua”

Vaikka julkisuus onkin olennainen osa näyttelijän elämää, ei Kokander ole harkinnut luopuvansa mistään vain sen takia, että hänet tunnistetaan aiempaa useammin.

- En usko, että Suomessa kenenkään tarvitsee luopua mistään mistään julkisuuden takia. Kyllä se on varmasti myös asenteesta kiinni, Kokander miettii.

Kokander on mukana myös lokakuussa alkavalla sarjan seitsemännellä tuotankokaudella. Perhe-elämän ja työn yhdistäminen on Putous-kauden aikana todellinen palapeli, kun kotona odottavat kaksi pientä lasta.

- Kyllä se aina jännittää, miten makarolilaatikot valmistuvat kotona. Onneksi lapset ja vanhemmat ovat jälleen vuoden vanhempia, mikä aina helpottaa tilannetta, näyttelijätär naurahtaa.

Heittäytyminen ei hirvitä

Kokanderin edellisen kauden hahmo, venäläissyntyinen Svetlana Rönkkö, jakoi paljon mielipiteitä. Myös tulevalla kaudella Kokanderin uusi hahmo on ajankohtainen.

- Hän ei ole ajankohtainen hahmo vain tässä ajassa, vaan aina. Ja kaikki varmasti tunnistavat hänet, Kokander paljastaa.

Heittäytyminen ei hirvitä Kokanderia ja hän lähtee mukaan uudelle tuotantokaudelle aiempaa rauhallisemmin mielin. Kokander ei pelkää mokaamista ja haluaa jakaa itseään auttaneen neuvon myös muille.

- Ajattelen useasti Tove Janssonin sanoja: ”Älä pelkää, mutta älä ole rohkea. Se olisi jo julkeaa”, Kokander tiivistää.


Lue myös: Putous-kausi alkaa pian: Näyttelijät paljastivat yksityiskohtia hahmoistaan

Kilpailut

Uusimmat