Kuva: Splash

Sandra Bullock julkaisi kirjoituksen, joka liikuttaa jokaista äitiä

05.11.2015 11:15 - Rea Tallgren

Bullockin liikuttavaa kirjoitusta on jaettu jo kymmeniätuhansia kertoja. 

Sandra Bullock on pienen Louis-pojan äiti. Hän on saanut lapsensa adoptoimalla. Nyt 51-vuotias Oscar-voittaja on kirjoittanut liikuttavan tekstin siitä, miksi toivoisi, että "adoptio-äiti" yhdistelmän käyttäminen voitaisiin julistaa täysin turhaksi. Suomensimme kirjoituksen alle:

“Olen todella väsynyt kuulemaan kaikilta, että lapseni ei ole minun lapseni ja että me emme ole samaa verta ja lihaa. Minulle on annettu titteli adoptio-äiti.

Mutta minä olen äiti. En tarvitse etuliitettä. Tiedän, että olen adoptoinut lapseni ja olen ylpeä siitä. Hänellä ei välttämättä ole minun silmiäni tai minun sydäntäni, hän ei välttämättä omaa samanväristä ihoa kuin minä, mutta hänellä on minun sydämeni. Äiti on se ihminen, joka kasvattaa, pitää huolta ja rakastaa lastaan. Sillä, oletteko samaa verta ja lihaa ei ole väliä. 

Kun pidän poikaani sylissä, kiitän Luojaa hänestä. Jos perinteinen tapa perheenperustamiseen olisi onnistunut minulta, en olisi tavannut tätä lasta. Ja minun oli tarkoitus tavata hänet. Minun oli tarkoitus olla hänen äitinsä. Nyt tiedän, miksi tietyt asiat tapahtuivat elämässäni kuten tapahtuivat ja myös sen, miksi tietyt asiat eivät tapahtuneet. Syy on yksinkertainen: jotta tapaisin tämän pienen pojan. Hän on, jokaisella mahdollisella tavalla, minun poikani. 

Rakastan äitiyttä. Jos joku sanoisi minulle, että saan tällä sekunnilla viisi lasta lisää, se sopisi minulle paremmin kuin hyvin. 

Joten ihmiset, jakakaa tätä rakkautta lapsillenne, jotka ovat onnekkaita, että heillä on teidät ja kaunis koti. Toivon, että kaikki sellaiset ihmiset, jotka eivät hyväksy adoptiota tai joille se on tabu, lukisivat tämän. Adoptoiminen on lahja elämälle. Sydämesi halu voi antaa kodin lapselle, joka sitä tarvitsee."

Näet Bullockin alkuperäisen kirjoituksen kuvan kera alta tai tästä


Kilpailut

Uusimmat