Kuva: AOP

Miss Suomi arjestaan Lontoossa: bailausta Idris Elban, Tom Hardyn ja Gillian Andersonin kanssa

09.11.2015 18:00 - Pauliina Jokinen

Vuoden 2014 Miss Suomi elää mielekiintoista elämää Lontoossa.

Bea Toivonen, 23, muutti Lontooseen alkuvuodesta poikaystävänsä perässä. Blogissaan vuoden takainen Miss Suomi kertoo, miten arki on muuttunut elämänmuutoksen jälkeen.

Lokakuun lopulla vuosia täyttänyt Toivonen työskentee kampaajana ja maskeeraajana, mutta ehtii samalla nauttia kaupungin mahdollistamasta luksuksesta.

Toivonen kertoi blogissaan osallistuneensa syntymäpäiviensä kunniaksi avajaistilaisuuteen, johon odotettiin vieraiksi muun muassa jalkapalloilija David Beckahmia ja näyttelijä Ryan Reynoldsia.

"Kumpaakaan ei kuitenkaan nähty mutta sen sijaan näin Gillian Anderssonin Salaisista kansioista, moottoripyöräilystä tunnetun huippukuskin Carl Fogertyn, elokuvista tutun Idris Elban, joka veti erittäin hyvän DJ-setin vieraille. Tapasin myös Twilightista tutun Kellan Lutzin ja monista leffoista tutun Tom Hardyn", Toivonen kirjoitti.

Näyttävä vaaleaverikkö päätyi juttusille miesten kanssa ja kertoi molempien olevan varsin mukavia tapauksia.

"Molemmat miehet olivat erittäin lämminhenkisiä ja myöskin tajuttoman komeita. Tom Hardy oli erittäin tavallisen ihmisen tuntuinen joka oli mukava huomata. Kellan taas...Erittäin erittäin komea mies !! Kyllä tunsi olonsa onnekkaaksi siinä kun juteltiin normijuttuja", Toivonen kertoi.



Kilpailut

Uusimmat