Kuva: Splash

Skrillex Justin Bieberistä: "Hän on viimein kasvanut aikuiseksi"

23.11.2015 17:00 - Senja Rapila

Yhdysvaltalainen elektronisen musiikin tuottaja ja DJ on kertonut, että työskennellessään Justin Bieberin kanssa, hän huomasi artistin kasvaneen huomattavasti.

27-vuotias DJ Skrillex, oikealta nimeltään Sonny Moore, on tuottanut poppari Justin Bieberin juuri julkaistulta neljänneltä studioalbumilta kappaleet I'll Show You, Sorry, The Feeling sekä Children.  Skrillex on ilmoittanut olevansa todella tyytyväinen lopputulokseen, sillä hänen mielestään kappaleet kertovat onnistuneesti Bieberin kasvamisprosessista.

- Hänen albuminsa on todella rehellinen siitä, millainen hän on tällä hetkellä. Hän on vieläkin pop-tähti joka tekee pop-musiikkia, mutta samaan aikaan hänen kappaleissaan on rehellisyyttä. En sano etteikö hänen musiikkinsa olisi ollut rehellistä aiemmin, mutta nyt kun hänen kappaleitaan kuuntelee, voi todeta hänen kasvaneen enemmän aikuiseksi, Skrillex totesi Bieberistä NME:lle.

Edistysaskeleita aikuisempaan menoon

Skrillex on työskennellyt Bieberin kanssa ennenkin, kun he tekivät Diplon ja Bieberin kanssa yhdessä kappaleen Where Are Ü Now. Uudelta levyltä Skrillex on myös poiminut mielestään parhaimman kappaleen, joka kantaa nimeä Children. Hänen mielestään kappaleesta tekee toimivan sen sanoitusten luontaisuus ja vastuullisuus.

- Uskon, että Justin alkaa pikkuhiljaa sisäistämään sitä asiaa, että hän todella on roolimalli tietylle sukupolvelle, Skrillex pohti antamassaan haastattelussa.

- En voi puhua hänen puolestaan, mutta uskon että hän haluaa levittää positiivista energiaa ja kuvaa itsestään nuoremmille ihmisille.

Lue myös: Tyylitietoinen Adam Lambert: "Sellaiset housut eivät näytä hyvältä tällaisissa kanankoivissa"

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat