Matt Tuck avautuu koulukiusaamisesta: "En usko, että voin antaa anteeksi"

14.12.2015 17:53 - Reija Saarinen

Bullet For My Valentine -yhtyeen laulaja uskoo, että anteeksi ei voi antaa, mutta kiittää voi.

Koulukiusaaminen on asia, joka koskettaa edelleen liian monia lapsia ja nuoria. Se nousee esiin lähinnä kouluvuoden alussa, vaikka ongelmaan tulisi keskittyä koko vuoden. Usein ajatellaan, että kuuluisat ja menestyneet ovat säästyneet ikäviltä koulumuistoilta, mutta usein totuus on kuitenkin jotain muuta. Tämän tietää myös Bullet For My Valentine -yhtyeen laulaja Matt Tuck, jolle kouluvuodet eivät olleet auvoisia.

- Kun joutuu 14-vuotiaana pelkäämään koulun pihalla, niin kyllä se tuntuu pahalta ja aiheuttaa ahdistusta, mies toteaa Radio Cityn haastattelussa.

Miehen oma ahdistus onkin kuultavissa myös yhtyeen biiseissä. Yksi vahvasti tarinaan nojaava on No Way Out.

- Muistelin kouluaikoja tätä levyä tehdessäni. Sen avulla pystyin laulamaan vihaisemmin. Meistä tuntui, että edellisellä levyllä vanhat kaunat eivät kuuluneet laulussa riittävästi. Sillä vihaisella soundilla kuitenkin saavutimme suosiota ja päätimme tehdä jälleen laulusta vihaisempaa.

Vuoden kuluvat ja muokkaavat ihmistä monella tapaa. Arvomaailma muuttuu ja elämä näyttäytyy eri tavalla kuin nuoruudessa.  Mutta voiko kaikkea vain unohtaa ja antaa anteeksi?

- En usko, että pystyn antamaan heille anteeksi. Pitäisi kuitenkin ehkä kiittää, koska heidän takiaan aloin tehdä musiikkia ja heidän vuokseen olen nykyään sellainen kuin olen.

Katso miehen koko haastattelu yläpuolelta.


Kilpailut

Uusimmat