Kuva: AOP

Courtney Love jakoi koskettavan kuvan edesmenneestä Kurt Cobainista: "Olen kiitollinen"

31.12.2015 21:15 - Senja Rapila

Edesmenneen Kurt Cobainin leski avautui miehensä poismenosta koskettavan kuvan välityksellä.

Courtney Love on Nirvanan entisen keulahahmon, edesmenneen Kurt Kobainin entinen vaimo. Nainen muistelee ajoittain suhdettaan ikoniseen muusikkoon sosiaalisessa mediassa, ja onkin jakanut monia muistokuvia pienestä perheestään muun muassa Instagramissa. 

Nyt Love on jakanut Instagram-tilillään uuden yhteiskuvan ensimmäisestä perhejoulustaan, ja kiittää sen kuvatekstissä edesmennyttä miestään.

"Jokaisella on joulumuisto, mitä ei koskaan unohda. Se on se, jonka ansiosta tunnet olevasi maailman huipulla, missä parhaimmat lahjat ovat ne rakkaat ihmiset, kenen kanssa olet jakanut sen hetken. Tämä on minun hetkeni, ja olen todella kiitollinen siitä, että sain kokea sen hetken. Hyvää joulua Kurt. Annoit minulle lahjan, joka tekee elämästäni elämisen arvoista: meidän uskomattoman lahjakkaan, rakastavan, kauniin ja etevän tyttäremme Frances Bean Cobainin", Love kirjoitti kuvatekstiinsä. 

Vaikka Cobainin kuolemasta on erilaisia spekulointeja, Loven kuvateksti voi viitata jopa siihen, että pariskunnan tytär teki todella Loven elämästä elämisen arvoista, eikä Love riistänyt omaa henkeään miehensä kuoleman jälkeen.

Courtney Love edustaa Frances Bean Cobainin kanssa Cobain: Montage of Heck -elokuvan ensi-illassa. (kuva: AOP)

Lue myös: L-koodin Shane täyttää tänään 38 vuotta - katso, miltä hän näyttää nykyään

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat