Kuva: Senja Rapila

Teemu Selänne: Ei enää ikinä palkkatöihin!

31.01.2016 12:10 - Pauliina Jokinen

Teemu Selänne, 45, sanoo, etteivät kuukausipalkkaiset työt ole häntä varten.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne lopetti uransa pelikentillä vuonna 2014. Sen jälkeen mies on käyttänyt aikansa muiden eläkeläisten tapaan oman mielensä mukaan. Seuraavaksi 45-vuotias seniori luotsaa viittä superurheilijaa tilallaan Kaliforniassa, missä kuvataan helmikuussa Supertähdet-ohjelmaa.

Mukana ohjelmassa nähdään jo uransa lopettaneita urheilijoita: ralliautoilija Marcus Grönholm, tennispelaaja Jarkko Nieminen, taitoluistelija Kiira Korpi, formulakuski Mika Häkkinen ja alppihiihtäjä Kalle Palander.

Oman uransa päätöksen jälkeen Selänne ei ole vaivannut päätään urheilulla ja liikunnalla. Mies on pelannut tennistä lähinna omaksi ilokseen.

- Olen pelannut tennistä vähän enemmän tosissani ja olen edelleen ihan hyvässä kunnossa. Se on minulle tärkeää ja olen erittäin aktiivinen liikkumaan, Selänne kertoi Supertähdet-ohjelman julkistamistilaisuudessa tammikuussa.

Vaikka liikunta on miehelle tärkeää, ei häntä nähdä kuntosalilla rehkimässä.

- Tennis on ainoa fyysinen juttu, jota olen viime aikoina tehnyt. Jatkossa rupean tekemään jotain muutakin, mutta jos rehellisiä ollaan, niin ei ole hirveästi kiinnostanut lähteä minnekään punttisalille tekemään mitään kovempaa, Selänne kertoo.

Selänne on nauttinut eläkepäivien tuomasta vapaudesta, eikä haaveile esimerkiksi kuukausipalkkaisesta työstä.

- En aio palkkatöihin. Olen nauttinut tästä ajasta, kun ei ole mitään pakollista ja saa mennä oman aikataulun mukaan. 30 vuoden aikana sai mennä aikataulujen mukaan ihan riittävästi, Selänne nauraa.


Lue myös: Teemu Selänne uudesta aluevaltauksestaan: "Valmius on, että homma jatkuu"

Kilpailut

Uusimmat