Kuva: AOP

Krista Kosonen äitiydestä: ”En ole jäänyt neljän seinän sisälle”

19.01.2016 13:45 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä Krista Kosonen synnytti esikoistyttärensä kolme kuukautta sitten.

32-vuotias näyttelijä on solahtanut äidin rooliin luontevasti: elämä pienen tyttären äitinä on ollut näyttelijän sanojen mukaan ihanaa.

- Olen nauttinut kauheasti äitiyslomasta ja jatkan sitä, Kosonen kertoo.

Ahkerasti koko ikänsä töitä tehnyt Kosonen on nauttinut kotiarjesta täysin siemauksin. Kuluneena viikonloppuna Kosonen kävi nauttimassa työnsä tuloksista ja juhli kollegoidensa kanssa Kultainen Venla -gaalassa. Lyhyt erossa olo lapsesta ei hirvittänyt.

- Tuntui ihanalta lähteä hetkeksi kotoa pois. Onhan juhlissakin ihanaa, hyvinvoivan näköinen ja hyväntuulinen Kosonen kertoi ennen gaalan alkua.

Vaikka elämä on rauhoittunut luonnollisesti viimeisten kuukausien aikana, ei näyttelijä ole jäänyt vain kotiin viettämään aikaa.

- Tavallaan kaikki muuttuu, tavallaan ei mitään. En ole jäänyt neljän seinän sisälle, vaan olen saman tien lähtenyt kaikkialle ulos. Monella kollegalla on pieniä lapsia ja meillä on oma mammarinki, Kosonen kuvailee.

Kevät kuluu Kososen mukaan rauhallisissa merkeissä ja perhe suuntaa lomailemaan Los Angelesiin. Töitä on luvassa seuraavan kerran aikaisintaan kesällä.

-Töitä on jo tiedossa, mutta en vielä paljasta siitä enempää, Kosonen kertoo.

(kuva: AOP)

Kilpailut

Uusimmat