Kuva: Splash

Sopranos-tähdellä vakava sairaus - salasi tilansa 15 vuoden ajan

21.01.2016 07:45 - Pauliina Jokinen

Sopranos-tähti Jamie-Lynn Sigler kerroi sairaudestaan vasta nyt.

Sopranos-tähti Jamie-Lynn Sigler sairastaa MS-tautia. 34-vuotias näyttelijä kertoi sairaudestaan vasta nyt, vaikka sai diagnoosin jo 15 vuotta sitten.

Sigler kertoi sairaudestaan julkisesti vuorokausi sen jälken, kun hän oli avioitunut miehensä Cutter Dyskarin, 26, kanssa. Signer kertoi, ettei ollut aiemmin valmis kertomaan sairaudestaan.

- En ollut aiemmin valmis. Luulisi, että tällaiseen ajatukseen tottuu vuosien mittaan, mutta sairautta on edelleen vaikea hyväksyä, Signer kertoi People-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Siglerillä diagnosoitiin keskushermostoon vaikuttava sairaus näyttelijän ollessa 19-vuotias. Tuolloin menestyksekästä Sopranos-sarjaa oli kuvattu neljän tuotantokauden verran.

Nuori nainen huomasi ensimmäiset oireet, kun tunsi jalkojensa olevan raskaat. Sigler kertoi diagnoosin olleen shokki ja hän luuli päätyvänsä pyörätuoliin loppuelämäkseen.

Näyttelijä ei paljastanut sairauttaan edes Sopranos-sarjan tekijöille. Vain muutama ryhmän jäsenistä sekä sarjassa Siglerin isää näytellyt James Gandofini tiesivät sairaudesta.

Vuosien aikana Siglerillä on ollut parempia ja huonompia hetkiä sairautensa kanssa. Erityisen pahaksi tilanne meni, kun Sigler erosi ensimmäisestä aviomiehestään vuonna 2005.

(kuva: Splash)

- Oikea puoleni oli hyvin heikko ja tilanne oli kamala ja nolo, Sigler kuvailee.

Sairaus vaikuttaa näyttelijän kävelyyn, eikä hän pysty liikkumaan pitkiä matkoja kerrallaan.

- En voi juosta, joten en voi näytellä supersankarin rooleja. Portaiden käveleminen ei ole helppoa ja kävellessäni joudun miettimään jokaisen askeleen etukäteen, mikä on ärsyttävää ja turhauttavaa, Sigler kuvailee.

Siglerillä on kaksivuotias poika, jonka perässä pysymisessä on välillä haasteensa.

- Minulla menee muutama sekunti kauemmin päästä pystyyn kuin muilla äideillä, Signer kuvaili.

(kuva: Splash)

Lue myös: Leonardo DiCaprion rooli vaati rankkaa maskeerausta - oli maskissa kohtausta varten 5 tuntia, katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat