Kuva: Mikko Räsänen

Henrika, 23, on Suomen kaunein prätkämissi

08.02.2016 07:45 - Mikko Räsänen

Hyvinkääläinen Henrika Vehmainen voitti Miss MP -kauneuskilpailun moottoripyörämessuilla.

Helsingin moottoripyörämessuilla järjestettiin Miss MP -kauneuskilpailu, jossa etsittiin maan kauneinta prätkämissiä. Tänä vuonna kilpailun voitti 23-vuotias hyvinkääläinen Henrika Vehmainen, 23 (kuvassa keskellä). Toiseksi sijoittui vantaalainen Elina Perätalo, 22 (oik.) ja kolmanneksi Helsinkiläinen Luisa Quiroz, 27. 

Tuore voittaja oli ykkössijastaan ihmeissään.

- Voitto tuli täytenä yllätyksenä, koska en olisi voinut uskoa, että minulle voi tapahtua jotain näin ihanaa, Vehmainen kertoo.

Jännitys kilpailijoiden joukossa tiivistyi äärimmilleen siinä vaiheessa, kun perintöprinsessat oli jo valittu, ja loput kahdeksan finalistia jännittivät, kenet valitaan voittajaksi.

- Silloin mietin, että tässä on nyt tilanne, että kaikki tai ei mitään, Vehmainen kertoo ja sanoo, että koki kilpailun menneen hyvin.

- Olin koko ajan ollut oma itseni ja samalla antanut kaikkeni. Ajattelin, että minä sopisin Miss MP:ksi todella hyvin, mutta silti mielessä oli samaan aikaan vahvasti ajatus siitä, että ei minulle voisi tapahtua jotain näin mahtavaa ja saisin todella jotain, mitä olen niin paljon halunnut.

- Minulla oli todella hauska, antoisa ja ihana viikonloppu. Vaikka en olisikaan sijoitunut, niin minulle olisi jäänyt mahtava kokemus ja muisto hauskasta tapahtumasta. Mutta voitto kyllä kruunasi kaiken.

Moottoripyörämissin titteli avaa Vehmaiselle kunnolla oven kaksipyöräisten maailmaan.

- Toivon, että pääsen mp-maailmaan oikeasti mukaan. Messuilla tunnelma, henki ja ihmiset olivat mielettömiä. Minua kiinnostavat moottoripyörät ja haluan oppia niistä niin paljon lisää enemmän. 

Henrika Vehmainen vieraili Radio Cityn radiolähetyksessä. (kuva: Mikko Räsänen)

Tuomaristossa nähtiin aiempien vuosien prätkämissejä, sillä Neea Poutanen voitti Miss Supercross -kilpailun 2014 ja Miss Superenduro 2015 Suvi Heino. (kuva: Mikko Räsänen)

Entinen Miss Suomi Viivi Pumpanen juonsi Miss MP -kilpailun. (kuva: Mikko Räsänen)

Kilpailut

Uusimmat