Kuva: AOP

Eva Wahlström muistelee vakavaa sairauttaan - julkaisi faninsa liikuttavan kirjeen

15.02.2016 11:15 - Senni Loikala

Nyrkkeilijä sai hengenvaarallisen veritulpan kolme vuotta sitten. Nyt hän löysi siivouksen yhteydessä löytämänsä kannustavan kirjeen.

Eva Wahlström, 35, sai jalkaan, munuaisiin ja molempiin keuhkoihin veritulpan kolme vuotta sitten. Helsingin Sanomat julkaisi tuolloin artikkelin, jonka mukaan Wahlström tiedusteli lääkäriltä mahdollisuuksiaan nyrkkeillä tulevaisuudessa. Lääkärin vastaus oli pysäyttävä.

- Kysyin heti, jäänkö henkiin ja voinko nyrkkeillä? Lääkäri vastasi, että voit nyrkkeillä, jos et kuole, Wahlström kertoi HS:lle.

Nyt Wahlström on terve ja pystyy nyrkkeilemään taas. Hän kertoo Instagramissa löytäneensä siivouksen yhteydessä vuosia vanhan kirjeen, jonka hän sai tuntemattomalta mieheltä. "Sain kirjeen, kun olin todella sairas ja nyrkkeily mahdotonta", nyrkkeilijä kertoo.

Kirjeessä sanottiin näin: ”Olen sitä mieltä, että meidän nyrkkeilyn ystävät pitäisi kerätä nimilista ja se lähetetään taivaan isälle tekstillä: ”Paranna Eva pian.

Nyrkkeilijä Eva Wahlström osallistui Boxing Night -kisatapahtumaan vuonna 2014. (kuva: AOP)

Instagram-päivityksessään sairaudesta parantunut Wahlström kiittää kaikkia, jotka jaksoivat odottaa hänen paluutaan kehään. ”Lupaan, että silloin kun nyrkkeily on vaikeaa ja treenaaminen raskasta, niin teen parhaani, tai kun ottelussa on tiukka paikka, niin laitan itseni täysillä likoon. Haluan näyttää teillekin, että kannatti odottaa!”, Wahlström kirjoittaa.

Katso alta Wahlströmin ystävänpäivänä julkaisema päivitys.


Lue myös: Eva Wahlström voitti pojat kädenväännössä jo lapsena

Lue myös: Eva Wahlström otti valtavan tatuoinnin - katso, millainen kuvasta tuli

Lue myös: Eva Wahlström ja Minna Kauppi säväyttivät asuillaan Urheilugaalassa

Kilpailut

Uusimmat