Kuva: AOP

Emma Watson pitää taukoa näyttelemisestä: "Haluan kuunnella erilaisia naisia"

21.02.2016 14:15 - Emma Ylistalo

Näyttelijänä tunnettu Emma Watson haluaa keskittyä seuraavan vuoden itsensä kehittämiseen ja sukupuolten välisen tasa-arvon kehittämiseen.

Emma Watson, 25, on tullut pitkän matkan niistä päivistä, kun hän esitti Hermione Grangeria Harry Potter -elokuvissa. Hän on opiskellut näyttelemisen ohella ja puhunut sukupuolten tasa-arvon puolesta. 

Nyt Emma Watson onkin päättänyt pitää taukoa näyttelemisestä. Paper-lehdelle antamassaan haastattelussa nainen kertoi, miksi hänestä juuri nyt on oikea aika pitää taukoa. 

- Otan vuoden taukoa näyttelemisestä keskittyäkseni kahteen asiaan. Oma henkilökohtainen kehittymiseni on yksi niistä. 

Watson kertoi haastattelussa aikovansa keskittyä lukemiseen ja hänen tavoitteenaan on lukea yksi kirja viikossa. Opiskelujen hän kokee onnistuvan parhaiten itsenäisesti. 

- Opin paljon itsekseni. Haluan pysyllä sillä polulla, millä olen nyt. Luen paljon tänä vuonna ja haluan myös kuunnella paljon. 

Tämän lisäksi Watson haluaa keskittyä HeForShe-kampanjaan, joka edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa ja työskentelyyn YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin kanssa. Hän haluaa oppia lisää feminismistä yleisesti opiskelemalla itsenäisesti ja kuuntelemalla ympärillä olevian ihmisten tarinoita.

- Haluan kuunnella mahdollisimman montaa erilaista naista maailmassa.


Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Adele ja Emma Watson ovat ainoat naiset rikkaimpien alle 30-vuotiaiden brittien listalla - katso top 10

Kilpailut

Uusimmat