Kuva: AOP

Kanye West kinusi rahaa Facebookin perustajalta - ei miettinyt toteutusta loppuun asti

22.02.2016 18:30 - Iiro Myllymäki

Hurjaa rahasummaa Facebookin toimitusjohtajalta pyytänyt West saattoi valita väärän väylän vetoomukselleen.

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg suhtautuu vitsikkäästi Kanye Westin rahankerjuuseen. Rap-tähti West vetosi viikonloppuna Zuckerbergiin Twitterissä, jotta tämä antaisi hänelle miljardi dollaria, eli noin 900 miljoonaa euroa, velanmaksuun. West väittää olevansa veloissa noin 48 miljoonan euron edestä.

”Mark Zuckerberg, tiedän että on syntymäpäiväsi, mutta voisitko soittaa minulle huomiseen mennessä… Rakastat hip hopia, rakastat taidettani… Maailma, twiitatkaa, käyttäkää FaceTimea, julkaiskaa Facebookissa tai Instagramissa, mitä tahansa, jotta saatte Markin tukemaan minua…”, West twiittasi.

Zuckerberg ei ole itse kommentoinut tapausta. Hän kuitenkin on tykännyt nasevasta Facebook-julkaisusta, jonka entinen Facebookin ohjelmistoinsinööri Steven Grimm kirjoitti Westin pyyntöön liittyen:

”Hyvä Kanye West, jos olet aikeissa pyytää Facebookin toimitusjohtajalta miljardia dollaria, sitä ei ehkä kannata tehdä Twitterissä.” Julkaisu on sittemmin poistettu, mutta sen pääsee lukemaan täältä.

West ei ole pyytänyt ainoastaan Zuckerbergia höllentämään kukkaronsa nyörejä, vaan kenen tahansa apu kelpaa hänelle.

”Yksi cooleimmista asioista mitä voit tehdä, on auttaa minua hädän hetkellä”, mies twiittasi. ”…ja kunnioitan sinua ikuisesti siitä ja maailma rakastaa sinua”, räppäri jatkoi.

Lue myös: Kanye West tuoreessa haastattelussa: "Olen täysin tosissani pyrkimässä Amerikan presidentiksi"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat