Kuva: Mikko Räsänen

Antti Tuisku valmistautuu areenakeikkaansa: Show'hun mallia Madonnalta

12.03.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Antti Tuisku ei halua, että hänen tekemisensä kalpenee maailmantähtien rinnalla.

Antti Tuiskun huhtikuisen Hartwall Arenan keikkoja on suunniteltu jo viime elokuusta lähtien ja tammikuussa ovat startanneet myös tanssitreenit kyseistä konserttia varten. Suurempia yllätyksiä matkan varrella ei ainakaan toistaiseksi ole sattunut ja artisti on saanut toteuttaa villeimpiäkin ideoitaan. Esikuvat näille konserteille löytyvät ulkomailta.

- Minun referenssini, esikuvani ja idolini ovat esimerkiksi Madonna. Kun on nähny todella paljon kansainvälisiä popstaroja keikoilla, niin minun on tarkoitus tehdä sellainen show, mikä ei kalpene myöskään heidän tekemisilleen. Lähdetään tekemään oikeasti hienoa pop-spektaakkelia. Sellaista, että kaikki voivat lähteä sieltä hymyssä suin ja hyvillä fiiliksillä pois.


Ulkomaisten artistien esiintymisissä Tuisku ihastelee sitä, että kaikki asiat on mietitty loppuun asti ja sitä hän haluaa tuoda myös omaan tekemiseensä.

- Ylipäänsä sellainen mentalitetti, että lavalla ei tapahdu mitään ilman, että se johtaa johonkin. Suomessa näkee valitettavan harvoin sitä, että asiat mietitään todella tarkkaan. Ja tämä ei tarkoita sitä, etteikö se jättäisi tilaa elävän keikan improvisaatiolle, hyvälle fiilikselle ja vuorovaikutukselle yleisön kanssa.


Lue myös: Janna Hurmerinta: "Olen pitänyt Antti Tuiskulle laulutunteja"

Kilpailut

Uusimmat