Kuva: Senja Rapila

Tyylikkäistä selfieistään tunnettu Benjamin Peltonen: "Tunnen itseni rumaksi joka aamu"

14.03.2016 20:00 - Iiro Myllymäki

Laulajanuorukainen pitää ulkonäköä käyntikorttinaan.

Benjamin Peltonen, 18, nousi kuuluisuuteen erikoista reittiä. Hän sai suuren joukon ihailijoita julkaisemalla itsestään kuvia Instagramissa ja sai monet huokailemaan söpön ja treenatun nuorukaisen perään. Ei siis ole ihme, että nykyään laulajana toimiva Benjamin kokee ulkonäön tärkeäksi asiaksi.

- Mihin tahansa menenkin, minun pitää panostaa ulkonäkööni. Se on käyntikorttini. Ihmisten ensivaikutelma minusta perustuu siihen. Ulkonäkö merkitsee minulle tosi paljon, Benjamin sanoo.

Benjamin ei kuitenkaan koe itseään hyvännäköiseksi kaiken aikaa. Täydellisiksi kiillotetut Instagram-kuvat eivät ole koko totuus Benjamininkaan ulkonäöstä.

- Eihän kukaan näytä aina hyvältä. Minulle tulee ruma olo joka päivä. Herätessä turvonneena en todellakaan tunne itseäni komeaksi, mutta se kuuluu elämään, Benjamin kertoo.

Enemmän treeniä kuin selfieitä

Benjaminilla on huimat 326 000 Instagram-seuraajaa. Instagramiin liityttyään Benjaminilla oli tapana julkaista useampia kuvia päivässä, mutta nyt tahti on rauhoittunut. Tämän takia selfieiden ottaminen ei haukkaa enää yhtä suurta osaa miehen päivästä kuin ennen.

- Käytän valehtelematta yhden selfien ottamiseen maksimissaan 10 minuuttia. Se ei vie päivästäni juuri yhtään aikaa, Benjamin sanoo.

Enemmän aikaa miehen elämästä menee fyysisen kunnon ylläpitämiseen. Benjamin on Instagram-kuvissaan mielellään esitellyt treenattua kroppaansa ja poseeraa myös uuden Body-sinkkunsa kannessa ilman paitaa. Benjamin pitää itsensä kunnossa käymällä salilla ja ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla sekä syömällä terveellisesti.

- Ne ryhmäliikuntatunnit, joilla käyn eivät ole mitään mammojen suomipop-jumppia. Niillä tunneilla hikoilee ihan hulluna, ja siinä tulee treenattua kunnolla, Benjamin sanoo.

Lue myös: Benjamin Peltosen, 18, yläosattomat poseeraukset koottiin galleriaksi

Kilpailut

Uusimmat