Mies käytti 50 000 euroa muistuttaakseen alienia - aikoo poistattaa myös peniksensä

02.03.2017 20:45 - Erica Alaluusua

Meikkitaiteilija tavoittelee operaatioilla sukupuolettomuutta ja toivoo, että ihmiset lopettaisivat toisensa luokittelemisen erilaisiin kategorioihin.

Kalifornialainen meikkitaiteilija Vinn Ohh, 22, on käynyt jo yli 110:ssa operaatiossa muuttaakseen itsensä sukupuolettomaksi alieniksi. Ohhin projekti alkoi 17-vuotiaana huulitäytteellä, minkä jälkeen hän on muokannut myös poskiaan, nenäänsä sekä otsaansa. Seuraavaksi Ohhin on määrä poistattaa sukupuolielimensä, nänninsä sekä napansa, ja operaation tulee kulumaan yli 150 000 euroa. Aikaisempiin, kasvoihin kohdistuneisiin muokkauksiin hän on kuluttanut lähes 50 000 euroa. 

Kirurgisen muokkauksen lisäksi Ohhin ulkoiseen olemukseen sisältyvät mustat piilolinssit, voimakkaat meikit sekä räikeä hiustyyli. Ohh kertoo muokkaavansa ulkomuotoaan näyttääkseen, millainen hän tuntee olevansa sisältäpäin.

- Haluan muistuttaa alienia. Olen halunnut olla epäseksuaalinen sekä sukupuoleton 17-vuotiaasta saakka. En halua ihmisten luulevan, että pyrin muuttumaan naiseksi. Voin elää ilman sukupuolielimiä, joten miksi minulla pitäisi olla niitä.

- Näytän jonkinlaiselta marsilaiselta, minulla on suuri pää, ei kulmakarvoja ja olen sinut sen kanssa. Kun ihmiset kysyvät, kuinka lajittelen itseni, kerron olevani "maan ulkopuolinen asukas, hottis ja pakkomielteinen itsestäni", siitä on tullut mottoni, Ohh jatkaa.

Ohh toimii seksuaalivähemmistöjen aktivistina, ja on sitä mieltä, ettei ketään tulisi luokitella mihinkään kategoriaan.

- Olen ymmärtänyt vuosien aikana, etten ole homo, biseksuaali, transsukupuolinen tai mitään näistä, haluan olla vain minä. Teen tämän kaiken inspiroidakseni maailmaa, haluan ihmisten lopettavan muiden luokittelun ja lokeroimisen.

- Yritän herättää ihmiset näkemään, ettei sukupuolirooleilla ole yhteiskunnassa väliä, ja osoittaa että meidän tulee olla parempia ihmisiä ja mukavampia toisillemme, Ohh kertoo.

Kuvia Ohhin huomiota herättävästä ulkomuodosta voit katsoa alta.

Henkilön Vinny (@vinnyohh) jakama julkaisu

Henkilön Vinny (@vinnyohh) jakama julkaisu

Kuvia voit katsoa lisää täältä.

Lue myös: Neljän lapsen äiti on käyttänyt tuhansia näyttääkseen Barbielta - katso lopputulos

Lue myös: Mies tavoittelee Teräsmiehen ulkonäköä - käyttänyt leikkauksiin tuhansia euroja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat