Kuva: Mikko Räsänen

Espoolainen Nelli, 20, on kuuma pop-tulokas - "Haluan nipistää itseäni joka päivä!"

22.08.2016 21:58 - Mikko Räsänen

Puoli vuotta sitten Nelli Matula vasta haaveili muusikon ammatista. Viime viikonloppuna hän esiintyi Blockfestin päälavalla.

Nelli Matulan, 20, tarina on kuin sadusta. Musiikin tekemisestä haaveillut espoolaistyttö tekee demon ja lähettää sen levy-yhtiöön. Hänestä innostutaan ja puolen vuoden kuluttua Nellin esikoissingle on jo julkaistu ja hän nousee Blockfestin päälavalle osana Rähinä Special -showta.

Nelli myöntää, että vauhti on ollut huima.

- Haluan nipistää itseäni joka päivä varmistaakseni, että onhan tämä totta. Välillä tuntuu, että onko tämä edes oikein, kun asiat ovat tapahtuneet niin nopeasti, hän miettii.

Tosiasiassa pohjatyötä on tehty pitkään. Haave laulamisesta on ollut Nellillä lapsesta asti, vaikka välillä hän on kyseenalaistanut sen, onko koko haave realistinen, kun muusikon urasta haaveilevia on niin paljon.

- Vuosi sitten Summer Upissa pääsin tuuraajana lavalle laulamaan Dilemman kappaleeseen kertsiä. Se yleisön edessä esiintyminen oli niin siistiä, että päätin yrittää vielä täysillä. 

- Viime talvena sanoin vanhemmilleni ääneen, että tämä on suuri haaveeni. Sen jälkeen teimme ystäväni kanssa demon, joka päätyi myöhemmin levy-yhtiölle. Demoa tehdessä emme tosin miettineet, että se lähetettäisiin kenellekään. Olimme vain liikkellä sillä asenteella, että nyt pidetään hauskaa ja tehdään biisi, Nelli kertoo.

Blockfesteillä Nelli nousi festivaalin päälavalle Rähinä Special -show'ssa, jonka muut tähdet olivat Uniikki, Spekti ja Timo Pieni Huijaus. Konkarit kehuivat Nelliä estottomasti.

- Helvetin hyvin meni. Tämä taisi olla vasta neljäs keikka, missä vetää oman sinkkubiisinsä, Uniikki kehuu.

- Vaikka lava oli iso, niin täällä oli hyvä esiintyä, koska yleisöä oli niin paljon ja se oli innostunutta. Kun me aloitimme, jouduimme esiintymään pienissä paikoissa, missä oli vähän yleisöä. Mutta tosi hyvin Nelli veti. Loistava keikka häneltä, Spekti kiittelee.

Katso alta kuvat Nellin kuvat ja kuuntele Nellin sinkkukappale Kato vaan täältä.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Rähinä-tähdet yllättyivät yleisömerestä: "Ei olisi halunnut tulla lavalta pois!"

Blockfesteillä puhutti myös Evelinan esiintyminen ja hänen rohkea esiintymisasunsa. Lue aiheesta lisää: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat