Kuva: Fotolia

Kauneimmat kohteliaisuudet, jotka voit sanoa omalle miehellesi

24.04.2017 13:14 - Anna Hopi

Vaikka miehet eivät tee asiasta numeroa, hekin tarvitsevat joskus rohkaisua.

Rakastamme kaikki kohteliaisuuksia varsinkin, kun ne tulevat läheisimpien ihmisten suusta. Toisen ihmisen rohkaiseminen vahvistaa suhdetta ja voi saada toisen sisäisen auringon syttymään koko päiväksi. Pelkästään naiset eivät tarvitse parisuhteissa huomioimista - myös mieskin piristyy ja höristää korviaan, kun sanot hänelle jotain kaunista, mitä todella tarkoitat.

Katso alta merkittävimmät kohteliaisuudet, jotka voit sanoa omalle miehellesi.

1. "Rakastan tapaa, jolla ajattelet."

Miehet keskittyvät usein ajattelemiseen ja tuntevat ylpeyttä älykkyydestään. Kun annat kohteliaisuuden älyyn liittyen, kehut samalla asiaa, josta mies on ehkä itsekin salaa ylpeä. Vahvistat miehen itseluottamusta ja teet hänelle selväksi, että arvostat hänen ajatuksiaan.

2. "Tapa, jolla teet päätöksiä ja ratkaiset asioita, innostaa minua."

Jos mies tuntee pienintäkään epävarmuuttaa päätösten tekoon liittyen, tämä kohteliaisuus rohkaisee häntä tekemään suoria päätöksiä. Mies pitää siitä, että hän saa tuntea olevansa ohjat käsissä omassa elämässään, ja saa hieman järjestää asioita sinunkin hyväksesi.

3. "Rakastan vain katsella sinua."

Mies ei ehkä kehuskele ulkonäöllään, mutta oman naisen ihailu tuntuu kenestä tahansa miehestä hyvältä. Jos siis pidät miehesi ulkonäöstä, muista sanoa tämä hänelle usein. Usein oman rakkaan katselu rentouttaa, koska pidämme automaattisesti siitä, mitä näemme, kun katsomme rakasta ihmistä.

(kuva: Fotolia)

4. "Saat minut tuntemaan oloni turvalliseksi, koska..."

Kun mies rakastaa naista, hän haluaa suojella tätä. Kun sanot miehellesi, että hän tekee olosi turvalliseksi, se on eräs kauneimmista kohteliaisuuksista. Turvallisuudentunne on iso osa suhdetta ja sellaista koetaan usein perheenjäsenien välillä. Turvan tunne miehen kanssa on osa sitä, että koet hänen osaksi perhettäsi.

5. "Inspiroit minua."

Jokainen mies haluaa olla oman tarinansa sankari, ja se, että sanot hänen olevan inspiroiva, kertoo miehelle syvästä arvostuksesta, jota koet häntä kohtaan. Seuraavan kerran kun mies sanoo jotain, mikä tekee sinuun vaikutuksen, kerro se hänelle.

Lähde: Your tango.

Lue myös: Naisen koskettava kirjoitus leviää verkossa: "Miehelleni olen maailman kaunein vaimo"

Lue myös: 10 rakkauden laatua, jotka koet elämäsi aikana

Lue myös: "Kysykää toisiltanne intiimejä kysymyksiä" - terapeutit neuvovat, miten ratkoa parisuhdepulmat

Kilpailut

Uusimmat