Kuva: Fotolia

"Pure sitä kuin pieni apina!!" - Noloimmat asiat, mitä ihmiset ovat sanoneet seksin aikana

03.07.2017 20:15 - Senja Rapila

Jotkut asiat kannattaisi pitää sisällään seksin harrastamisen aikana, mikäli haluaa saada hommat onnistuneesti päätökseen.

Hetken huumassa voi tulla sanottua vaikka ja mitä, eikä suusta tulleet lausahdukset ole välttämättä aina mitään fiksuimpia. Nyt Pop Sugar -sivusto on kerännyt sivustolleen kertomuksia noloimmista lausahduksista, mitä ihmiset ovat lausuneet seksin aikana. Voit lukea ne alapuolelta:

"Ratsastin miehellä ja huusin: 'Laita jalkasi p*rseeseeni' hyvin maalaisella aksentilla, joka ei todennäköisesti kuulostanut yhtään samalta kuin hänen aksenttinsa. Tein sen, mutta olin hyvin hämmentynyt."

"Hän oikeasti huusi 'Yatzyyy!'. Se oli huvittavaa, mutta vei kaikki mahdollisuudet siitä, että olisin saanut enää orgasmia sen illan aikana."

"Entinen tyttöystäväni alkoi laulaa You Are My Sunshine -kappaletta herkällä hetkellä. Hän ajatteli sen olevan suloista, mutta se oli h*lvetin karmaisevaa."

"Harrastin seksiä erään miehen kanssa kasuaalisti kun olimme humalassa ja hän antoi minulle suuseksiä erään kerran heti sen jälkeen, kun hän oli lauennut. Sitten hän sanoi: 'Tämä on outoa! Alakertasi ei edes maistu munaltani!'. Mitä tuohon edes pitäisi sanoa?"

"Eräs mies alkoi hokea, että hän olisi minä, kun hän taivutti minut eteenpäin ja pani takaapäin. Ei edes anaaliseksiä, vaan normaalia. Sitten hän alkoi hokea, että: 'Aiotko sinä kuvitella olevasi minä? Kuvittele sitä, beibi.'"

"Tämä on pahinta. Kaikki oli hyvin, olimme hyvin rauhallisessa mielentilassa ja mies vaikutti hyvältä tyypiltä. Sitten hän sanoi: 'Tyttö, aion nyt vatkata muniasi'. Luulin hänen yrittävän olla vain hauska, mutta hän ei ollut..."

"Huusin kerran 'EEIIIIIIIIII!!' samalla kun tulin, ihan kuin olisin todistanut juuri rakkaani kuolemaa dramaattisessa elokuvan kohtauksessa."

"Olin vatsallani peppu pystyssä ja hän pani minua takaapäin. Minulla on tapana purra asioita siinä asennossa. Noh, purin tyynyn kumpaa ja mieheni huusi: 'Pure sitä! Pure sitä kuin pieni apina!' ihan kuin Chris Tucker huusi Rush Hour 2 -elokuvassa."

Olemme myös kertoneet noloimmista paikoista, missä pariskunnat ovat jääneet kiinni seksin harrastamisesta. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Skorpioni on tähtimerkeistä seksuaalisin - lue, miten tämä heistä todella näkyy

Lue myös: Pienet asiat, joita miehet pitävät naisissa seksikkäinä - yllättääkö?

Lue myös: Nauti seksistä enemmän - käytännöllisillä vinkeillä onnistut

Kilpailut

Uusimmat