Kuva: Fotolia

Skorpioni on tähtimerkeistä seksuaalisin - lue, miten tämä heistä todella näkyy

29.06.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Skorpioneja pidetään täysinä seksihulluina, mutta tämä ei suinkaan ole koko totuus.

Yleisesti kuulee sanottavan, että skorpionit ovat horoskooppimerkeistä kaikkein seksuaalisimpia. Heistä sanotaan, että he osaavat ottaa kumppaninsa erityisen hyvin huomioon seksiä harrastaessaan ja he ovat myös varsin kokeilunhaluisia.

On kuitenkin harhaluulo, että skorpionit olisivat täysiä seksihulluja, joilla olisi seksi mielessään jatkuvalla syötöllä. Elite Daily-sivusto on murtanut yleisiä skorpioneihin liittyviä seksimyyttejä ja kertonut, mistä skorpionien seksuaalisuudessa todella on kyse.

Skorpioni on muutoksen merkki

Pluto-planeetta on skorpioneille hallitseva planeetta, ja Plutoa pidetään yleisesti kuoleman, muutoksen ja uudelleensyntymisen planeettana. Skorpionin elämässä muutos on siis luonnollinen olotila, ja tämä pätee myös seksiin.

Seksi kietoutuukin skorpionien elämässä vahvasti muutoksen tematiikkaan. Skorpionit eivät välttämättä harrasta seksiä niin usein kuin luullaan juuri siksi, että he ottavat seksin seuraukset – ja siitä mahdollisesti aiheutuvat muutokset – niin vakavasti.

Skorpioneilla on erittäin läpitunkevat persoonat

Skorpioneja pidetään seksuaalisina heidän vahvojen persooniensa vuoksi. Skorpionit haluavat tietää heitä kiinnostavista ihmisistä aivan kaiken, eikä tämä heijastu pelkästään petipuuhiin, vaan aivan arkisiin keskusteluihinkin. Skorpionit onnistuvat pääsemään todella syvälle toisen ihmisen pään sisään heidän tarkkanäköisyytensä ansiosta.

Jos skorpionin kanssa päätyy riitelemään, he onnistuvat sivaltamaan niin sattuvilla totuuksilla, että toinen osapuoli jää helposti alakynteen. Skorpionien intensiivisyys näkyy luonnollisesti myös seksissä.

Skorpionit ovat mystisiä

Yksi syy skorpionien seksuaaliseen maineeseen on heidän mystisyytensä. Heidän yllään on mystisyyden aura, joka tekee heistä äärimmäisen kiehtovia myös seksuaalisessa mielessä. Skorpionien kanssa voi viettää vuosia aikaa, mutta he silti onnistuvat yllättämään. Yllättävyys luonnollisesti pitää yllä seksuaalista jännitettä.

Lue myös: Piknik luonnossa vai Netflixiä kotisohvalla? Horoskooppisi kertoo, millaisille treffeille haluat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat