Kuva: AOP

Sara Chafak paljastaa rakkaat ysärimuistonsa: "Choker-kaulakorun sai markalla"

17.11.2016 18:30 - Senni Loikala

Missikaunotar muistelee 90-luvun iki-ihania villityksiä.

Sara Chafak, 26, nousi julkisuuteen voitettuaan vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ja tällä hetkellä hänellä pyörii televisiossa myös oma ruokaohjelma Sara Chafak suolasta sahramiin. Voice.fi-sivusto kyseli Chafakilta kuulumisia Naughty BRGR -ravintolan 1-vuotissyntymäpäivillä.

- Minulle kuuluu todella hyvää. Hirveän hektistä, paljon matkustelua. Tulin Los Angelesista viime perjantaina, edelleen on jet lag päällä, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa alkaa hellittää, Chafak kertoo.

Kaunottaren illan tyyliin kuului 90-luvun Choker-hittikoru, eli tribaalitatuointia muistuttava muovinen kaulakoru.

- Minulla oli ysärillä aina tällainen, ja nyt on todella kivaa, että Chokerit ovat tulleet taas pinnalle, niin saa taas rokata näitä, Chafak tuumaa.

- Choker-kaulakorujahan sai ysärillä sellaisista muovipalloista, kun laittoi markan tai viisi markkaa sellaiseen koneeseen ja pyöritti, niin sieltä tuli tällaisia. Itselläni oli näitä kaikenvärisinä, kaikki oli vimpan päälle.

Spaissari-kenkiä ja gogoja

Helsingin Vuosaaressa kasvanut ja siellä vielä nykyäänkin asuva Chafak muistaa myös toisen 90-luvun muotivillityksen.

- Ysäristä tulee heti mieleen paksupohjaiset kengät, joita me kutsuttiin Spaissari-kengiksi. Kaikilla piti olla paksupohjaiset kengät. Silloin ne olivat hienot, mutta en ole varma, ovatko ne enää sitä tänä päivänä.

Choker-korujen ja paksupohjaisten kenkien lisäksi Chafak keräsi lapsuudessaan pieniä, muovisia ”gogoiksi” kutsuttuja hahmoja.

- En minä hirveästi osannut pelata niillä, mutta keräsin niitä; minulla oli valtava kokoelma. Mihinköhän ne ovat kadonneet? Pitäisi etsiä ne jostakin kellarin uumenista, Chafak tuumaa hymyillen.

Chafak vieraili alkuviikosta Puoli seitsemän -ohjelmassa ja edusti myös tuolloin kaulassaan Choker-koru. Katso kuva alta.

Lue myös: Lumimyräkkä saa Sara Chafakin kaipaamaan lämpöön - julkaisi kuuman bikinikuvan

Lue myös: Blondikuvat Lola Wallinkoskesta ja Sara Chafakista julkaistiin - tunnistatko heitä vaaleahiuksisina?

Lue myös: Suomen seksikkäin nainen valittiin - Sara on ykkönen!

Kilpailut

Uusimmat