Kuva: AOP

Kendall Jenner kaipaa ex-poikaystäväänsä - ei pysty sitoutumaan uusiin suhteisiin?

13.02.2017 15:45 - Senja Rapila

Lähteet kertovat, ettei Kendall pysty sitoutumaan uusiin suhteisiinsa, koska hän haaveilee vieläkin on-off -romanssistaan Harry Stylesin kanssa.

Malli Kendall Jennerin, 21, sekä One Direction -komistus Harry Stylesin, 23, suhteesta puhuttiin paljon viime syksynä. Viimeisimmän kerran suhteesta uutisoitiin syyskuun puolella, kun pariskunta nähtiin illallisella Los Angelesissa.

On-off -pariskunta on yhdistetty toisiinsa useaan otteeseen ja nyt lähipiiristä kerrotaankin, että Kendall ei ole päässyt täysin yli kiharapäisestä komistuksesta.

- Harry vaikuttaa siltä, että hän on päässyt yli. Kendall puolestaan vaikuttaa siltä, ettei hän voi päästää irti suhteesta, lähteet ovat kertoneet.

- Kendall on aina valmis yrittämään uudelleen Harryn kanssa. Mutta idea siitä, että he voisivat olla jälleen yhdessä, estää häntä menemään elämässään eteenpäin.

Viimeaikoina Kendall on yhdistetty moniin eri miehiin, joista viimeisimpänä 28-vuotiaaseen räppäri ASAP Rockyyn seli Rakim Mayersiin.

- Rakim on todella yrittänyt saada häneltä jalat alta, mutta hän (Kendall) on vieläkin hyvin hämmentynyt rakkauselämänsä suhteen. Voi olla mahdollista, että Rakim menettää kiinnostuksensa.

Lähde: Music News

Lue myös: Kendall Jennerin arkityyli saa leuat loksahtamaan - pelkät nännitarrat rintojen peittona

Lue myös: Kendall Jennerin jalat sekoittivat internetin - huomaatko sinä kuvassa jotain outoa?

Kilpailut

Uusimmat