Kuva: Senja Rapila

Uudet Vain elämää -artistit viljelevät rankkaa huumoria: "Ei sovi koko perheen ohjelmaan"

04.04.2017 18:30 - Anna Hopi

Irinan mukaan kuvauksissa lensi ronskia huumoria.

Vain elämää -risteilyn tunnelma enteilee tunteikasta kuudetta kautta artistien kanssa. Irina Saari, 41, on yksi seitsemästä muusikosta, jonka kappaleita ja tarinoita tullaan kuulemaan Espanjassa kuvatulla kaudella.

Ohjelmassa tullaan kuulemaan Samu Haberin veto Irinan henkilökohtaisimmasta kappaleesta Hiljaisuus. Kappale on artistille itselleen se uran tärkein biisi, koska siinä syväluodataan omaa parisuhdetta rankallakin kädellä.

- Siellä paikan päällä se on paineistavaa, koska on järjetön tunnevyöry ja pöydän päässä kamera kuvaa kokoajan lähikuvaa. Tiedät, ettet voi tehdä mitään, kun kyyneleet vain tulevat. Olin tietenkin käynyt sen monen muun kappaleen kanssa siinä aikaisemmin, mutta tämä biisi on vain minulle niin rakas. Samu veti sen törkeän hienosti ja se tuntui, Irina suitsuttaa.

- Kun kuulin Samun stoorin, että hän on todella taistellut biisin itselleen, ja että se on hänelle tärkeä ja rakas kappale - se lisäsi itselle fiilistä kappaleeseen.

Samu Haber. (kuva: Senja Rapila)

"Rankinta oli istuminen"

Irina sanoo olevansa luonteeltaan energinen ja liikkuva. Siksi Vain elämää -kuvausten rankin osuus oli hänestä jatkuva istuminen.

- Tykkään liikkua ja on vaikea olla paikallaan... Niin aamulla heräät, istut maskiin, sitten istut aamupalalle, sitten istut lounaalle ja sitten illalliselle. Väliaktiviteeteissa saattoi olla toimintaa, mutta joissain vain istuttiin lisää. Se oli rankin juttu minulle, hän nauraa.

- Jos vähänkin on kierrokset päällä, niin istuminen on perseestä. Tuollaisessa tilanteessa kun ollaan musiikin kanssa tekemisissä, niin siinä ei tule se fiilis. Ennen omaa vetoa olisi ollut kiva päästä pomppimaan, venyttelemään ja pärisemään. Omaa vetoa kuitenkin jännittää niin paljon, että adrenaliini nousee ja pääsee fiilikseen.

(kuva: Senja Rapila)

Yksi porukasta sai Vain elämää -kuvauksissa osakseen eniten kettuilua. Irina paljastaa, että kyseessä on Olli Lindholm.

- Se on jatkunut WhatsApp -ryhmässä. Olli on itse tehnyt sen itselleen. Hän paljastaa itsestään sellaisia asioita, mitkä saavat muut pyörittelemään silmiään. Karonkassa nähtiin viime viikolla pätkiä näistä Ollin lohkaisuista. En tiedä, olisiko Olli itse halunnut, että kaikki näkevät videopätkän, Irina nauraa.

- Olli antaa itse aihetta hellään ja rakkaudelliseen piikittelyyn!

Olli Lindholm, (kuva: Senja Rapila)

"Ronskimmat pätkät saksittiin pois"

Irina sanoo, että Vain elämää -porukan kesken syntyi huumoria, joka on äitynyt paikoitelleen aika ronskiksikin. Hänen mukaansa läppä lentää erityisesti artistien salaisessa WhatsApp-ryhmässä.

- Siellä on kaikki koko ajan homoja. Juuri löysin sellaisen kuvan, missä oli Tippa-T ja Paperi T, ja joku T, ja vielä "ei kerta homoksi tee." Se on tällaista miesten huumoria, mihin me tytötkin olemme päässeet mukaan, laulaja virnistää.

- Kaikki huumori, mitä kaudella viljeltiin, ei sovi koko perheen ohjelmaan. Ronskimmat pätkät kai saksittiin pois.

Lue myös: Vain elämää -tähti Irina: "Itkin kuvauksien aikana enemmän kuin koskaan"

Kilpailut

Uusimmat