Kuva: AOP

Komea Channing Tatum strippari-menneisyydestään: "Ei ollut mitenkään hohdokasta"

24.04.2017 08:45 - Senja Rapila

Vaikka monet eivät sitä vielä tiedäkään, suosikkinäyttelijä on työskennellyt ennen näyttelijän uraansa stripparina.

Näyttelijäkomistus Channing Tatum, 36, muistetaan varmasti mitä parhaiten elokuvasta Magic Mike, jossa hän näyttelee stripparia. Tatum onkin kertonut, että hänen oma menneisyytensä on toiminut suurena inspiraationa Magic Mike -elokuville.

Näyttelijäkomistus ei kuitenkaan kaipaa menneisyyttään stripparina. Hän aloitti strippaamisen noin 18-vuotiaana ja työskenteli alalla alle vuoden. Hän on aiemmin paljastanut, että hänen stripparinimensä oli Chan Crawford.

- En kaipaa mitään strippaamisesta. Strippasin Tampassa noin 25 tytölle parhaimmillaan. Se ei ollut mitenkään hohdokasta, joten strippaamisessa ei ole mitään mitä kaipaisin, Tatum on kommentoinut. 

Tatum on näytellyt näyttelijän uransa aikana useissa suosikkielokuvissa, kuten 21 Jump Street ja The Vow. Vaimonsa hän tapasi Step Up -tanssielokuvan kuvauksissa.

(kuva: AOP)

Pariskunta on puhunut avoimesti medioille seksielämästään. Tatumin vaimo Jenna on muun muassa aiemmin kehottanut naisia pitämään seksielämän mielenkiintoisena.

- Minusta kaikkien naisten tulisi pitää seksielämä kiinnostavana itseään varten. Ihmiset kysyvät aina, että teetkö jotain pitääksesi miehesi mielenkiinnon yllä. Vihaan sitä kysymystä.

Voit lukea koko aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Channing Tatum yllätti toimistotyöntekijät - ilmestyi paikalle miesstrippareiden kera, katso

Lue myös: Rohkeaa! Channing Tatumin vaimon arkiasu paljasti nännit, katso

Lue myös: Channing Tatum opetteli pianonsoiton parissa viikossa - katso uskomaton suoritus!

Kilpailut

Uusimmat