Kuva: AOP

Kim Kardashian näyttää hoikemmalta kuin koskaan - riutunut olemus hätkähdyttää

18.05.2017 20:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Kimin painon uskotaan tippuneen raskautta edeltävään kilomäärään ja kenties vielä sen allekin.

Kim Kardashian, 36, iloitsi muutama viikko sitten sosiaalisessa mediassa laihduttuaan oltuaan kipeänä. Naisen kommentti sai aikaan hurjan palautemyrskyn ja kahden lapsen äiti poistikin twiittinsä aiheesta pian, mutta kuvakaappaukset jäivät silti elämään netissä. 

159-senttinen kaunotar on kertonut olleensa järkyttynyt siitä, miten hänestä ensimmäisen raskauden aikana kirjoiteltiin. Usein Kimin ulkomuotoa kritisoitiin ja hänen asuvalintojaan paheksuttiin raskaana olevalle sopimattomina. Siksi Kim ei toista lastaan Saintia odottaessa näyttäytynytkään loppuvaiheessa enää paparazzeille. 

Kim onkin puhunut avoimesti halustaan pudottaa kaikki saamansa raskauskilot. Nainen on siinä nyt toden teolla onnistunut. Tähden uskotaan painavan tällä hetkellä 52 kiloa, jonka hän on myös kertonut tavoitepainokseen. Tähden uskotaan mahdollisesti tiputtaneen painoa vielä tuostakin enemmän. 

Tuoreessa, itse julkaisemassaan kuvassa Kim näyttää jo suorastaan riutuneelta. Keskivartalon paljastava asu todella näyttää, että naisen vatsassa ei ole grammaakaan ylimääräistä rasvaa. 

Toinen hurjan muodonmuutoksen läpikäynyt on Kimin pikkusisko Khloé Kardashian, 32, joka on myös nykyisin hurjan hoikassa ja kiinteässä kunnossa. Khloé on puhunut avoimesti heikosta itsetunnostaan ja siitä, miten hän on 180-senttisenä tuntenut itsensä aina jättiläiseksi 160-senttisten siskojensa Kimin ja Kourtneyn rinnalla. 

(kuva: Splash)

(kuva: AOP)

Kimin ja hänen miehensä Kanye Westin perhe on yksi julkkismaailman seuratuimmista. Missä ikinä he liikkuvatkaan, ovat paparazzit kintereillä. Myös pariskunnan lapset ovat saaneet osansa valtaisasta julkisuudesta.Tuoreella videolla nähdään, kuinka pariskunnan kolmevuotias North-tytär yrittää huutaa kuvaajille, etteivät he saa ottaa kuvia. Voit katsoa hätkähdyttävän videon tästä

Lue myös: Kim Kardashianin bestis on itsekin tyrmäävä näky uskomattomine kurveineen

Kilpailut

Uusimmat