Kuva: Getty Images

Nainen ei saanut ilmaista ruokaa - yritti lopulta myydä itseään

02.12.2018 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Öykkäröijä tuomittiin 18 kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun.

Iso-Britanniassa ollaan koettu lähiaikoina useita hämmentäviä tapauksia pikaruokaravintoloissa, kun yölliset asiakkaat ovat tulleet häiritsemään henkilökuntaa. Tällä kertaa tapauksessa yritettiin saada ruokaa ilman maksua.

Paikallinen poliisi on raportoinut, että eräs nainen oli astunut Chesters Chicken -nimiseen ravintolaan keskiyön jälkeen ja vaatinut ilmaista ruokaa. Tähän henkilökunta ei ollut suostunut, joten nainen tarjosi maksuksi seksuaalisia palveluja.

Lopulta henkilökunta kyllästyi naisen tyrkyttämiseen ja antoi hänelle neljä ilmaista kanansiipeä, jotta tämä poistuisi paikalta. Nainen ei ollut tähän suostunut, vaan alkanut käyttäytymään aggressiivisesti ja lopulta myös läiskinyt työntekijöitä kasvoille haukkujen saattelemana.

Henkilökunta sai soitettua poliisit, jotka tulivat lopulta pidättämään öykkäröijän. Nainen yritti vedota itsepuolustukseen, mutta tämä ei tietenkään mennyt läpi, sillä valvontakamerat olivat tallentaneet kaiken. Naisella oli ennestään jo rikoshistoriaa, joten hänet tuomittiin 18 kuukaudeksi yhdyskuntapalveluun.

Lue myös: Humalainen mies riehui McDonaldsissa - vei ällöttävällä käytöksellään muiden ruokahalun

Lue myös: Meghan Marklen "huonot" tavat julki - voitko samaistua?

Lue myös: Twitter otti ohjat käsiin: Huono käytös voi johtaa 12 tunnin "jäähyyn"

Lähde: LadBible

Kilpailut

Uusimmat