Kuva: AOP

Chrissy Teigen paljastaa olleensa toimintakykyinen alkoholisti - "Elämä on v*tun monimutkaista"

23.08.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Tunteikkaassa kirjoituksessaan malli Chrissy Teigen kertoo, että ei ole vielä kunnolla käsitellyt kuolleena syntyneen Jack-poikansa menettämistä.

Malli Chrissy Teigen, 35, kertoo, että ei ole vielä käsitellyt kunnolla Jack-poikansa menettämistä. Teigenin poika syntyi kuolleena viime vuoden lokakuussa. Hän on kertonut kokemuksistaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Keväällä noussut kiusaamiskohu kuitenkin sai Teigenin pitämään hetken taukoa sosiaalisesta mediasta. Sittemmin hän on palannut julkisuuteen, mutta vähemmän aktiivisena kuin aiemmin.

Siksi mallin sunnuntaina julkaisema avoin ja suorasanainen päivitys on saanut laajaa huomiota. Julkaisussa hän myös paljastaa olleensa toimintakykyinen alkoholisti.

Teigen jakoi kuvia, jossa hän istuu syömässä kantapaikassaan New Yorkissa yhdessä miehensä John Legendin kanssa. Kuvatekstissä hän muistelee vanhoja kokemuksiaan kaupungissa ja Frank-ravintolassa, jossa kuvat on otettu.

"Istuin täällä juomassa lukuisia tupla-vodkavissyjäni ja vedin päiväkännit itsekseni. (En kehuskele, olin pohjimmiltaan toimintakykyinen alkoholisti)."

Teigen työstää parhaillaan keittokirjaa. Rönsyilevässä ja tunteellisessa kirjoituksessaan hän pohtii, että otti projektin työn alle haudatakseen siihen ajatuksensa.

"Minusta tuntuu siltä, että en ole kunnolla käsitellyt Jackia, ja nyt kun en voi enää turruttaa itseäni alkoholilla, asiat ovat... siinä, odottamassa, että voisin hyväksyä ne. Kaipa yritän sanoa, että elämä on aivan v*tun monimutkaista", hän toteaa.

Lue myös: Chrissy Teigen ja John Legend menettivät pienen poikansa - sydäntä särkevä kirjoitus julki

Lue myös: Chrissy Teigen rikkoi hiljaisuuden ja pyytää anteeksi - kiusaamiskohu johti potkuihin

Kilpailut

Uusimmat