Kuva: AOP

Chrissy Teigen rikkoi hiljaisuuden ja pyytää anteeksi - kiusaamiskohu johti potkuihin

15.06.2021 13:15 - Roy Kokkonen

Chrissy Teigenin kymmenen vuotta sitten lähettämät vihaviestit aiheuttivat valtavan kohun, jonka jälkeen malli on pitänyt taukoa sosiaalisesta mediasta.

Chrissy Teigen, 35, on palannut sosiaaliseen mediaan kuukauden mittaisen tauon jälkeen. Teigen joutui kiusaamiskohun keskelle, kun hänen vuonna 2011 lähettämät viestit tuolloin vasta 16-vuotiaalle Courtney Stoddenille tulivat julki. Viesteissä Teigen oli kehottanut Stoddenia tappamaan itsensä.

Kohu johti potkuihin Netflixin Never Have I Ever -sarjasta, jossa Teigenin oli tarkoitus ääninäytellä.

Teigen pyysi anteeksi jo ensimmäisen kerran huhtikuussa, mutta on viettänyt sen jälkeen hiljaiseloa. Hän on kertonut olleensa yhteydessä myös Stoddeniin, jonka tämä on kuitenkin kiistänyt.

Teigen jakoi Instagramissa blogikirjoituksen, jossa hän pyysi anteeksi käytöstään. Hän kertoo, että ei ole enää se ihminen, joka kirjoitti "nuo kauheat asiat".

"Ei ole kulunut hetkeäkään, jolloin en ole tuntenut katumuksen musertavaa painoa asioista, joita sanoin", Teigen kirjoittaa.

"Kauheille tviiteilleni ei ole mitään tekosyitä. Kohteeksi joutuneet eivät ansainneet niitä. Kukaan ei olisi ansainnut niitä. Monet heistä tarvitsivat empatiaa, ystävällisyyttä, ymmärrystä ja tukea, eivätkä rankaksi huumoriksi naamioitua ilkeyttäni. Olin täysi trolli. Ja olen niin pahoillani", hän jatkaa pitkässä kirjoituksessaan.

Lisäksi Teigen kertoo hakeneensa apua ja käyneensä terapiassa. 

Teigen on naimisissa laulaja John Legendin, 42, kanssa. Heillä on kaksi lasta, Luna, 5, ja Miles, 3. Kirjoituksessaan Teigen kertoo, että on opettanut lapsilleen ystävällisyyden merkitystä.

Lue myös: Chrissy Teigen piinasi 16-vuotiasta mallia vihaviesteillä - 'Hän kehotti minua tappamaan itseni'

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat