Kuva: AOP

Chrissy Teigen ja John Legend menettivät pienen poikansa - sydäntä särkevä kirjoitus julki

01.10.2020 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Teigen kiidätettiin aiemmin tällä viikolla sairaalaan verenvuodon vuoksi.

Kolmatta lastaan odottanut Chrissy Teigen, 34, kiidätettiin aiemmin tällä viikolla sairaalaan verenvuodon vuoksi. Vaikka Teigenin ja pienokaisen eteen tehtiin kaikki tarvittava, joutuivat Teigen ja hänen puolisonsa John Legend, 41, hyvästelemään pienen poikansa. 

Teigen kertoi sydäntä särkevän uutisen omalla Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvasarjan kera. 

"Olemme järkyttyneitä ja koemme sellaista kipua, josta olemme aiemmin vain kuulleet. Emme koskaan pystyneet pysäyttämään vuotoa ja antamaan lapsellemme niitä nesteitä, joita hän tarvitsi huolimatta tehdyistä verensiirroista. Se mitä tehtiin, ei vain riittänyt", Teigen kirjoittaa julkaisussa.

Teigenin mukaan hänellä ja Johnilla ei ole ollut tapana päättää lasten nimiä ennakkoon, vaan lapsi on saanut nimensä sillä hetkellä, kun sairaalasta on poistuttu. Toisin kävi tämän pienokaisen kanssa. 

"Jostain syystä aloimme alkuvaiheessa kutsumaan tätä pientä kaveria vatsassani Jackiksi. Joten meille hän tulee aina olemaan Jack. Jack teki kaikkensa ollakseen osa perhettämme ja niin hän tuleekin aina olemaan."

"Jack, olemme pahoillamme, että elämäsi ensimmäiset hetket sisälsivät niin paljon komplikaatioita, että emme voineet antaa sinulle kotia, jonka tarvitset selviytyäksesi. Rakastamme sinua, aina."

Teigen myös kiittelee julkaisussa kaikkia heitä, jotka ovat lähettäneet heille suruvalittelunsa ja kertoo olevansa kiitollinen Lunasta ja Milesistä

"Olemme todella kiitollisia elämästä, ihanista lapsistamme Lunasta ja Milesistä, kaikesta siitä mitä olemme saaneet kokea. Jokainen päivä ei vain voi olla pelkkää auringonpaistetta. Tänä synkkänä päivänä me suremme, itkemme silmät päästämme. Mutta me myös rakastamme toisiamme yhä kovemmin ja selviämme tästä."

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Chrissy Teigen julkaisi paljastavan kuvan lääkärin vastaanotolla - mukana tärkeä muistutus naisille

Kilpailut

Uusimmat